Top 10 flori potrivite pentru a fi dăruite de ziua mamei

de WTA.ro

Fie că facem referire la ziua de naștere a mamei sau sau la ziua simbolică de 8 martie, florile sunt întotdeauna potrivite pentru a fi dăruite. Mama este unică. O singură zi făcută special pentru ea este foarte puțin, așa că sub nicio formă nu ar trebui să uiți de ea, ci din contra, să-I acorzi cea mai mare atenție. Dacă te-ai gandit deja la un cadou sau dacă nu știi încă ce sa ii daruiesti, fa tot posibilul sa punctezi gandurile tale cu un buchet de flori! Iar pentru a primi cel mai sincer suras, alege florile potrivite!

Semnificația florilor te poate ajuta sa alegi buchetul perfect pentru a-i spune mamei tot ceea ce nu ai reușit până acum. Iată 10 flori de dăruit mamei de ziua ei!

Cu ajutorul lor, compune buchete de flori pentru zile de nastere de la Maison d’Or și dăruiește-le mamei tale alături de cele mai sincere ganduri ale tale.

Trandafirii

Așa cum știi deja, trandafirul este o floare clasică, simbolizând iubirea. Trandafirii sunt flori îndrăgite de toate femeile, potrivite oricărei ocazii. Pentru ziua mamei alege trandafiri roz, fie sub forma de buchet, fie sub formă de aranjament floral.

Lalele

Lalele sunt flori vesele și colorate, potrivite mămicilor energice. Ajută-te de culorile lor pentru a crea un buchet minunat. Un buchet de lalele și o cutie de ciocolată reprezintă un cadou perfect.

Orhideele

Orhideea este un simbol al frumuseții, al purității și al eleganței. O floare fascinantă și iubită de toate femeile reprezintă un cadou ideal pentru mamele blânde și delicate. Poți opta pentru un minunat buchet de orhidee sau pentru o orhidee în ghiveci.

Margareta

Buchetele formate din margarete definesc dragostea pe care i-o porți mamei tale. Acesta se găsesc cu ușurință, așa că poți opta pentru un buchet mare, colorat, format din margarete.

Floarea soarelui

Cele mai citite articole

Dăruiește-I mamei tale o rază de soare în casă, folosindu-te de floarea soarelui. Acesta este încărcată de energie pozitivă și se potrivește femeilor optimiste și mereu cu poftă de viață.

Frezia

Alege un buchet care sa aiba frezii discret alaturate celorlalte flori pentru a-i transmite mamei tale cat de mult conteaza pentru tine, chiar dacă ai uitat să-i spui asta în fiecare zi. Frezia, prin parfumul discret și culorile calde, o va face sa se simta, intr-adevar, deosebita!

Dalia

Dalia este o floare strălucitoare și complexă, exact ca toate femeile. Dăruiește această floare mamei tale și vei reuși să-ți exprimi admiratia.

Azaleea

Azaleea este floarea amintirii. Dacă ești departe de familie, du-te de ziua mamei acasă trimitand o Azalee roșie pe care mama o poate planta chiar și în gradina pentru a-si aminti în fiecare zi de tine.

Ciclama

Ciclama este  o planta în ghiveci perfectă pentru mamele iubitoare și răbdătoare în ceea ce privește grădina cu flori.

Anthurium

Anthurium sunt flori înalte și delicate, potrivite mamelor rafinate. Poți alege fie un buchet exotic, fie un aranjament floral care să conțină aceste flori.

Orice floare ai alege, ține cont și de preferințele ei. Toate vor transmite același mesaj ”ești cea mai frumoasă și minunată mama din lume ”- exact cuvintele pe care orice mama trebuie să le știe.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa