Top 10 loterii online pentru distracție non-stop

de WTA.ro

Jocurile cu numere sunt cele mai cunoscute modalități de divertisment și au prilejuit, încă din antichitate, competiții spectaculoase, cu premii atractive. Vremurile s-au schimbat, și odată cu ele loteriile pe internet au devenit vedetele norocului, la un click distanță. Iată care sunt jocurile de loto online pentru distracție non-stop, oriunde te-ai afla.

Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2

Încearcă-ți norocul la dinamica loterie online Polonia Multi 20/80, unde se aleg 20 de numere din 80. Extragerile au loc zilnic, la ora 15.00, așa că ai ocazia să te distrezi pe telefon, tabletă, laptop sau PC și să creezi strategii de pariere așa cum îți place. În plus, poți să joci și la Multi Polonia 2, cu extrageri în fiecare seară, la ora 22.50. Pe telefon, tabletă, laptop sau PC, selectezi combinațiile favorite și trăiești bucuria câștigului la loto online.

Polonia Keno 20/80 și Polonia 6/49

Vrei mai multă acțiune, în compania numerelor norocoase? Te așteaptă un joc popular, cu milioane de fani în toată lumea: Polonia Keno. Sunt extrase 20 de numere din intervalul de la 1 la 70, iar jocurile se desfășoară din 4 în 4 minute. Ești fan al loteriilor clasice? Găsești acum în online Polonia 6/49, unde îți încerci șansa în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, la ora 22.00.

Spania L’Express 20/70 și Spania Bono 6/49

Cele mai citite articole

Dacă ești pasionat de jocurile keno online, L’Express 20/70 din Spania reprezintă o alegere potrivită. La fiecare 4 minute ai o nouă extragere, pentru mai mult fun în compania numerelor norocoase, cu premii atractive și multiple opțiuni de pariere. Poți să încerci și Spania Bono 6/49, un loto online de inspirație clasică, unde sunt extrase 6 numere din intervalul de la 1 la 49, o dată pe zi, la ora 22.30.

Grecia Kino 20/80 și Grecia Extra 5/35

Cea mai populară loterie online este Grecia Kino, cu 20 de numere alese dintr-un interval de la 1 la 80. Te așteaptă un boost de adrenalină, pentru că extragerile au loc din 5 în 5 minute. În plus, poți să-ți încerci norocul și la Grecia Extra 5/35 pentru bonusuri și jackpoturi atractive, de două ori pe zi. Celebritatea acestui joc și cotele atractive la operatorii de betting îl plasează în topul celor mai îndrăgite loterii online pentru jucătorii români.

Italia Keno 10Elotto 20/90 și Win for Life 10/20

În clasamentul preferințelor se află și loteria online Italia Keno 10eLotto 20/90, pe care amatorii de pariuri pe numere o mai numesc și Loto Italia 20/90 sau Italia Keno. Ai extra șanse la acest joc, deoarece sunt alese la fiecare 5 minute câte 20 de numere din intervalul de la 1 la 90. Te distrezi și la loteria Italia Win for Life 10/20, consacrată sub denumirea de Win For Life Classico. Este un joc preferat de mulți jucători de loto online, pentru că sunt selectate din oră în oră nu mai puțin de 10 numere din intervalul de la 1 la 20.

Alege jocurile preferate de la loterii online organizate în diferite țări ale lumii. Mizează responsabil, gestionează cu atenție bugetul de pariere și stabilește limite de timp pentru jocurile de loto. Astfel poți să savurezi pe deplin momentele de distracție în compania numerelor norocoase.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa