Top 10 modele de ATV-uri marca Can-Am

de WTA.ro

Plimbările cu ATV, abreviere de la „All Terrain Vehicles” oferă foarte multe beneficii pentru fiecare persoană în parte. Dacă îți dorești o excursie pe drumuri forestiere, atunci cu siguranță trebuie să alegi un ATV potrivit pentru nevoile și dorințele tale. Un astfel de vehicul oferă distracție, flexibilitate și utilitate!

Dacă ești pregătit să investești într-un ATV de calitate, pe care să te poți baza indiferent de traseu și de dificultatea acestuia, atunci descoperă cele XX modele din colecția de ATV-uri de la Can-Am!

Outlander 1000R XMR

Outlander 1000R XMR este unul dintre cele mai puternice ATV-uri, având un motor performant și de durată: Rotax 1000R V-Twin, cu o capacitate cilindrică de 976, cutie de viteze automată, transmisie pe cardan și pornire electrică. Modelul este extrem de nou, lansat în 2021 și este capabil să satisfacă și cele mai dificile cerințe ale piloților.

Renegade 1000R XMR VISCO-4LOK

Renegade 1000R XMR VISCO-4LOK este un ATV ideal atât pentru plimbările pe drumurile forestiere, noroioase și accidentate, dar și pentru treburile de zi cu zi. ATV-ul deține supremația în sporturile de performanță, oferă confort, viteză și siguranță în timpul mersului. Are motor Rotax 1000R V-Twin, cu capacitate cilindrică de 976, cutie de viteze automată, transmisie pe cardan. Modelul este din 2021.

Outlander Max 1000 XTP T ABS

Outlander Max 1000 XTP T ABS este un model ideal pentru activitățile recreaționale, dar și pentru cele utilitare. Este capabil să depășească cu ușurință foarte multe obstacole și oferă confort pentru călătoriile cu doi pasageri. ATV-ul a apărut în anul 2021, având direcție asistată electronic DPS, ceas de bord digital multifuncțional, bare de protecție, și motor de ultimă generație Rotax 1000R V-Twin.

Outlander 570 XU T

Un ATV modest, potrivit pentru călătoriile de aventură și distracție, dar și pentru muncă, poate fi folosit atât pe teren drept, dar și pe teren accidentat, noroios și cu obstacole. Este un model din anul 2021, cu motor Rotax 570, V-Twin 48, capacitate cilindrică de 570, cutie de viteze automată, răcire cu lichid, pornire electrică. Este fabricat dintr-un material de rezistență superioară pentru mai mult confort și siguranță.

Renegade 650 DPS T

Cele mai citite articole

Renegade 650 DPS T este un ATV pregătit să treacă peste cele mai dificile obstacole și provocări, îndeplinind toate cerințele piloților. Chiar și pe teren accidentat, ATV-ul va crea confort și siguranță, oferind totodată adrenalina mult dorită. Renegade 650 DPS T are motor Rotax 650 V-Twin cu capacitate cilindrică de 649.6 și pornire electrică.

Outlander Max 1000 XU+ T 6×6 Side Walls

Considerat de foarte mulți piloți un monstru ce străbate pădurile și merge pe terenuri accidentate și pline de obstacole, Outlander Max 1000 XU+ T 6×6 Side Walls oferă un confort sporit pasagerilor, având un sistem inovator pentru portbagaj, atât în spate, dar și în față. Are motor Rotax 1000 V-Twin, cu capacitate cilindrică 976, bord multifuncțional, pornire electrică și multe alte facilități.

Outlander 450 T

Outlander 450 T este un model recreațional și poate fi rapid cunoscut datorită paletei cromatice de negru și roșu. Este de capacitate medie, fiind special conceput pentru pasionații de ATV cu un buget redus. Poate fi folosit pentru plimbările în natură, dar și pentru trebuie ușoare din jurul gospodăriei.

Renegade 1000R XXC

Renegade 1000R XXC este un ATV sportiv, ce se află în topul celor mai bune vehicule pentru sporturile de performanță. Este recomandat pentru piloții cu experiență în domeniu datorită motorului puternic Rotax 1000R V-twin, dar și datorită tracțiunii integrate 4×4, direcției asistate electronic DPS, amortizoarelor de calitate și a transmisiei automate CVT:

Outlander 650 XU+ T

Un ATV pe care te poți baza pentru activitățile casnice din jurul gospodăriei tale, dar și pentru plimbările pe teren forestier. Se poate diferenția față de alte modele datorită combinației de negru cu verde englez ce camuflează incredibil vehiculul în pădure. Are motor Rotax 650 V-Twin și este fabricat în 2021.

Outlander Max 1000R Limited

Outlander Max 1000R Limited este un ATV puternic ce reușește să treacă fără nicio problemă peste majoritatea obstacolelor aflate pe drumurile forestiere și pe traseele accidentate. Are un motor puternic configurației MAX LIMITED de la Can-Am.

Spre deosebire de o mașină sau de o motocicletă, ATV-ul va face întotdeauna față cu brio pe terenul accidentat, forestier, dificil și noroios. Alege modelul favorit cu specificațiile pe măsură!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa