Top 3 idei de cadouri handmade pentru familia ta

de WTA.ro

Vrei să îi surprinzi pe cei dragi oferindu-le cadouri unice? O idee foarte inspirată este să creezi chiar tu mici daruri pentru ei. Cu puțină îndemânare și cu un strop de răbdare poți realiza acasă cadouri handmade, care vor fi foarte apreciate de către destinatarii lor. 

Noi îți propunem câteva idei de cadouri handmade pe care le poți oferi membrilor familiei, atât celor mici, cât și celor mari!

Un magnet personalizat pentru frigider 

Magneții pentru frigider sunt decorațiuni care însuflețesc bucătăria și pe care le poți oferi colecționarilor, dar nu numai. Un magnet personalizat, realizat chiar de mâinile tale, poate fi un cadou ideal pentru părinți sau bunici. Pentru a crea un astfel de dar ai nevoie de folie magnetică adezivă, de creioane colorate și carioci. În funcție de modelul magnetului pe care vrei să îl obții mai sunt necesare și: o fotografie, o bucată de lemn, un carton și poate câteva acuarele și pensule pentru pictură. Tot ce trebuie să faci este să decorezi obiectul ales folosind culorile și mai apoi să îi atașezi pe spate folia autoadezivă. Simplu, nu-i așa?

Borcanul fermecat: ”Motive pentru care te iubesc”

Probabil ai ghicit – urmează să-ți prezentăm o idee de cadou perfectă pentru soț sau soție, dar care poate fi la fel de apreciată și de către alți membrii ai familiei. Este vorba despre un dar pe care îl poți crea cu un buget foarte redus și asupra căruia îți vei pune amprenta într-o mare măsură. Pentru a realiza borcanul fermacat asigură-te că ai la îndemână stickere și pixuri sau markere colorate. De asemenea, poți alege dintre diverse ambalaje de sticlă, cum ar fi borcane sau recipiente asemănătoare în care vei așeza mai apoi bilețele. Notează pe fiecare sticker un motiv pentru care iubești persoana  căreia îi dedici cadoul, împăturește-le de câteva ori și apoi pune-le în borcanul fermecat. Folosește stikere de diferite culori și umble recipientul de sticlă folosindu-le. 

Cele mai citite articole

Un tricou pictat

Un tricou pictat manual este un dar pe care îl poți oferi familiei, inclusiv celor mai mici membri. Cumpără un tricou alb, simplu, din bumbac și pregătește-ți masa de desen cu acuarele și pensule. Ideal este să ai și o bucată de lemn sau de plastic (poți folosi un tocător de bucătărie) pentru a-l introduce în interiorul tricoului astfel încât culoarea să nu iasă pe ambele părți ale sale. 

Poți realiza inițial o schiță folosind un creion sau chiar un șablon, pentru a-ți ușura munca. Pe de altă parte, dacă ai destulă îndemânare și vrei să dai curs creativității, ai mână liberă să realizezi desenul fără niciun fel de ajutor! Tricoul poate fi personalizat cu mesaje haioase sau, dacă îl dăruiești unui copil, poate întruchipa eroii prefarați din desenele animate. 

Surpinde-ți apropiații cu daruri confecționate de tine. Ideile pe care ți le-am prezentat sunt simplu de pus în aplicare și nu implică bugete mari, în plus, sunt cât se poate de originale!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa