Top 3 idei de cadouri pentru mame și nou-născuți

de WTA.ro

Venirea pe lume a unui copil este un moment cu adevărat special pentru familie, mai cu seamă dacă este primul născut. Bucuria este imensă, emoțiile și temerile sunt de înțeles prin urmare, mama are nevoie de tot sprijinul posibil din partea celor dragi.

Una dintre modalitățile prin care apropiații pot contribui la starea de bine a noilor părinți este să le pregătească o surpriză plăcută. Astfel ia ființă, de cele mai multe ori, ideea de a pregăti anumite daruri care să marcheze fericitul eveniment. În funcție de mesaj și utilitate, prezența acestor suvenire poate rămâne activă atâta vreme cât destinatarii o vor considera oportună. Ulterior, obiectele pot fi arhivate ca amintiri de admirat peste ani, ori chiar transmise următorului prunc. Despre ce ar putea fi vorba? Urmărește rândurile de mai jos pentru a descoperi câteva idei de care te poți folosi pentru a propune cadouri pentru mame și nou-născuți.

Cadouri clasice – pentru susținerea dezvoltării personale

În această categorie pot intra, de exemplu, cărțile cu informaţii despre schimbãrile din organism sau despre evoluţia şi îngrijirea bebelușului. Acestea vor fi binevenite nu doar pentru mamă, ci chiar și pentru tată, dacă vrea să fie un părinte modern. Utilă tuturor și mereu actuală ca recomandare în puericultură, muzica de calitate reprezintă un alt atu pe care poți conta dacă dorești să faci un cadou special unei proaspete mămici. De ambianța unor sunete suave, a unor piese clasice de valoare sau chiar de ritmuri dansante se pot bucura toți membrii familiei.

În ceea ce privește exprimarea personală, o femeie are nevoie să se simtă mereu frumoasă, iar sarcina și nașterea presupun atenție sporită. În aceste condiții, pot fi binevenite bijuteriile. Ia în calcul chiar un set de brățări personalizate, identice sau complementare ca design, pentru mamă și copil.

Cadouri practice–apreciate în orice moment

Cele mai citite articole

Când vine vorba despre utilitate, persoana cea mai în măsură să-ți ofere lămuririle de care ai nevoie este însăși femeia care tocmai a născut sau cineva foarte apropiat acesteia. Astfel, dacă alegi să oferi ceva practic, vei ști că va fi bine primit și folosit corespunzător. De exemplu, un set de produse dermato-cosmetice create special pentru persoanele sensibile poate fi potrivit atât pentru pielea mamei, cât și pentru cea a bebelușului. Sau dacă iubește mișcarea, poate și vrea să o practice, mămica va aprecia o saltea pentru exerciții fizice, o sticlă prevăzută cu protecție pentru plimbările în aer liber cu noul cărucior, un hanorac cu marsupiu, etc.

Foarte iubite și apreciate sunt darurile unicat cu întrebuințare practică. Acestea pot constitui un succes impresionant; de pildă, îmbrăcămintea dedicată, precum un body bebeluș personalizat, este deopotrivă utilă și specială, mai ales dacă poartă un mesaj drăguț sau amuzant.

Cadouri amuzante–inedite și de impact

Pentru cine își dorește „ceva altfel” și inedit, poți să apelezi la multitudinea de cadouri cu haz propuse de magazinele specializate. Asemenea articole sunt ofertante și din punct de vedere estetic și utilitar. O lampă de veghe în forme specifice camerei copiilor, de pildă, un ceas alegător, la propriu, care insistă să reamintească ora potrivită pentru tratament sau pentru un alt moment important în rutina celui mic, un miniaparat pentru masaj delicat, oricare dintre acestea ar constitui un cadou interesant.

Perioada sarcinii este unică în viața fiecărei femei. În acest răstimp, organismul i se transformă, cresc speranţe, temeri, de cele mai multe ori fără a conştientiza modificările interioare. Nașterea reprezintă împlinirea acestei perioade și intrarea într-o fază mult mai impresionantă, ce merită a fi marcată prin atenții care să-i amintească proaspetei mămici cât de mult o apreciezi. Iar dacă darul ales poate fi util și pentru bebeluș, bucuria va fi cu atât mai mare!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa