Top 3 jocuri picante pentru adulti ce se pot juca intre prieteni

de WTA.ro

Atunci cand prietenii se strang impreuna, cheful de distractie creste. In acest caz, jocurile de societate pentru adulti sunt o idee foarte buna de a da un nou curs unei seri care se anunta a fi incendiara. Si daca este vorba de un joc mai picant, savurat alaturi de un pahar de bautura, este clar ca nimeni nu va dori sa se ridice de pe scaun sau de pe canapea si sa plece acasa.

Piata de jocuri de acest gen este destul de ofertanta, iar unele dintre board game-uri sunt foarte populare in lume, fiind apreciate si rejucate cu fiecare ocazie. Iata-le pe cele mai interesante si mai picante dintre ele:

Minti murdare

Cei pasionati de jocurile de societate amuzante si distractive poate au auzit de Minti murdare. Acesta este un „joc distractiv al desenelor perverse”, dupa cum suna si descrierea oficiala a sa. Practic, se poate juca doar alaturi de cei mai apropiati prieteni, acei prieteni care nu se dau inapoi de la diverse provocari mai „murdare”.

Pentru ca „Minti murdare” este unul dintre acele jocuri pentru adulti mai obraznice si piperate, nu este recomandat celor suparaciosi sau care nu tolereaza glumele cu tenta erotica.

Se joaca intre 4-16 persoane, are un nivel de dificultate usor si se bazeaza pe mima, desen si, nu in ultimul rand, pe un simt al umorului ridicat. Durata de joc nu este una mare, ci de 30-60 de minute, dar, de cele mai multe ori, se joaca in mai multe serii.

Cele mai citite articole

„Minti murdare” se joaca in echipe a cate 2 jucatori. Se amesteca toate cartonasele de joc, dupa care se asaza langa tabla de joc, pe culori. Echipele isi aleg un pion si isi desemneaza jucatorul care deseneaza primul. Pionul inainteaza conform numarului de pe zar, iar in functie de casuta se extrage un cartonas aferent, care este analizat de echipa, dupa care este pasat celor desemnati sa deseneze, coechipierii incercand sa ghiceasca ce reprezinta desenele de pe tablite.

Activity Club Edition

Jocul este cunoscut ca „Activity pentru adulti”, fiind foarte popular in toata lumea, potrivit expertilor de la JocuriPentruAdulti.ro. Contine 440 de cartonase de joc cu picanterii, concepte erotice sau limbaj de argou, care nu vor fi tolerate de pudici.

La inceputul jocului echipele aflate la Start aleg daca prezinta un concept de argou sau unul erotic. Pe parcurs, conform pozitiei pionului pe tabla se vor alege carti din cele doua gramezi. Fiecare echipa are la dispozitie un minut pentru a prezenta conceptul (prin mima, desen sau explicatii verbale) si pentru a-l ghici.

Jocul este amuzant, distractiv si se va juca de mai multe ori, daca jucatorii ii „prind gustul”.

WTF

WTF este un nume provocator pentru un board game pentru adulti, un nume care spune multe despre acest joc. Pentru serile petrecute in compania celor mai apropiati prieteni, aceasta este o sugestie perfecta, avand in vedere zambetele largi si distractia pe care le asigura inca de la inceput. 

Se joaca in minim trei persoane si se bazeaza pe abilitatile de bluffing si pe puterea de convingere. Jocul este inceput de „uratul grupului”, ceea ce, din start, va starni rasete si inghionteli. Acesta va extrage cartonase si ii va adresa intrebari celui aflat in stanga sa, numit Chestionat. Chestionatul arunca zarul si trebuie sa raspunda la cat mai multe intrebari notate cu numarul respectiv pe cartonase, pana la scurgerea nisipului din clepsidra. Intrebarile fac deliciul jucatorilor, una dintre ele sunand cam asa: „Unde erai ultima data cand aveai limba in gura altcuiva?”.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa