Top 3 motive pentru care articolele sport sunt perfecte de făcut cadou

de WTA.ro

Sportul ar trebui să facă parte din viața fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă. Însă, deși majoritatea românilor fac mai puțină mișcare decât este recomandat, articolele sport sunt iubite de toată lumea. Acesta este principalul motiv pentru care a face cadou un articol sport cuiva este mereu o idee bună. 

Atunci când trebuie să facem un cadou, majoritatea dintre noi devenim brusc lipsiți de inspirație. Dacă îi este destinat unei persoane apropiate, deși îi cunoaștem gusturile și dorințele, suntem deseori în impas. Însă, atunci când trebuie să alegem un cadou pentru un coleg, despre care nu știm foarte multe detalii, mintea ne zboară mereu la lucruri generale. 

Pentru a merge la sigur, un cadou pentru o persoană pe care nu o cunoaștem foarte bine poate fi un articol sport. Fie că este o persoană activă și, prin urmare, are deja o pasiune și pentru articolele sport, fie că este sedentară, sunt câteva lucruri pe care fiecare dintre noi le poartă ocazional sau constant. Iată, deci, care sunt cele mai bune idei de cadouri generale cu care sigur nu vei da greș:

  • O șapcă 

Șepcile sunt purtate de copii, de femei și de bărbați de toate vârstele. Atât vara, când șapca ne apără de razele puternice ale soarelui, cât şi toamna când vântul bate intens, o șapcă este mereu bună de avut la îndemână. Din fericire, regăsim pe piață o gamă vastă de sepci Under Armour, cu modele și culori diverse, perfecte de asortat oricărei ținute, indiferent de anotimp. Există modele create special pentru ținute sport sau ținute casual și, dacă știm deja ce căutăm, un reprezentant de vânzări din orice magazin fizic sau informațiile produselor din magazinele online ne pot ajuta să identificăm mai ușor cadoul perfect.

  • Un tricou simplu

Cele mai citite articole

Alb sau negru, pentru femei sau pentru bărbați, un tricou simplu poate fi cadoul ideal pentru oricine. Acesta poate fi purtat la orele în care practicăm sport sau la o ținută mai elegantă atât timp cât sunt corect alese accesoriile. În cazul tricoului, materialul este cel ce va face diferența mai mult decât culoarea sau brandul. O cantitate mai mare de bumbac decât de fibre sintetice va indica o calitate superioară a produsului. Dacă nu suntem siguri ce măsură poartă persoana căreia îi vom face acest cadou, optarea pentru un bon cadou pe care majoritatea retailerilor îl oferă este o măsură bună de siguranță. 

  • Un rucsac

Nu trebuie să fie unul special creat pentru drumeții pe munte și campare cu cortul. Ci, mai degrabă, unul suficient de încăpător pentru a fi luat drept bagaj de mână (în avion) sau bagaj pentru un weekend cu prietenii la munte sau la mare. Caracteristicile cele mai importante ale unui rucsac bun sunt: materialul din care a fost confecționat (să fie rezistent și impermeabil), greutatea și compartimentarea (dacă este prea greu, va fi dificil de cărat în spate, iar dacă nu va fi compartimentat inteligent, se va crea haos în lucrurile cărate în bagaj). Culoarea acestuia ar trebui să fie una mai închisă pentru a putea fi purtat cu orice ținută atât de femei, cât și de bărbați. În plus, pentru acest tip de geantă există numeroase accesorii, funcționale sau de design, cum ar fi husele de ploaie, buzunarele independente și pinurile (ce au strict scop decorativ). 

Oricare ar fi alegerea noastră, valoarea unui cadou constă în interesul pe care îl purtăm celui căruia îi este destinat. A-i cunoaște preferințele este o dovadă de apreciere personală, dincolo de tipul relației pe care o avem cu acea persoană. Articolele sport sunt produse pe care toată lumea le folosește și, dacă sunt alese cu atenție, au o durată de viață îndelungată. În plus, un obiect oferit cadou va păstra amintirea persoanei care l-a dăruit. 

Sursa foto: Shutterstock 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa