Top 3 oferte Mercedes-Benz S Class rulate la Auto Schunn Romania

de WTA.ro

Noile modele de la Mercedes-Benz Clasa S ies în evidență prin sisteme tehnologice unice, elemente de confort și sisteme de siguranță pe care te poți baza. 

Poți alege modelul favorit din oferta de auto rulate la reprezentanta Mercedes-Benz din orașul tău. 

Auto Schunn Romania propune o gamă variată de auto rulate Arad, dar și în Timișoara, Deva, Sibiu sau Suceava. 

Ofertele de automobile rulate sunt deseori alegerea ideală pentru cei care își doresc un anumit model de Mercedes-Benz, la un preț deosebit.

Unul din cele mai admirate modele din clasa S,  Mercedes-Benz S 350 d 4M L AMG Driving plus Night Contur se distinge prin prețul redus de 78.122 euro, de la 130.209 euro – preț de listă.

Fabricat în 2019, acest bolid de lux are un rulaj de doar 17.500 km. Motorul de 285 cp are o capacitate cilindrică de 2925 cmc. 

Consumul motorului Diesel este de doar 5.7 l/100 km iar dotările sunt cu adevărat impresionante. 

Caroseria metalizată albastru Antracit este completată de jantele din aliaj AMG, gri titan, finisate, cu design multispițe și dimensiuni mari de 50.8 cm.

Linia AMG al acestui model este remarcabilă. Pachetele opționale de asistență la parcare, la deplasare, de menținere a direcției de mers sunt destinate sporirii siguranței în trafic. 

Climatizarea automată Thermotronic și sistemul de încălzire în scaune este menită să aducă mai mult confort unui interior cu scaune acoperite cu piele albă Nappa și ornamente din lemn de frasin negru. 

Cele mai citite articole

Asistența  pentru condus pe timp de noapte este numită Night view Assist Plus și contribuie alături de sistemul de faruri la siguranța deplină pe orice trasee.

Modelul Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe 4Matic Carbon Exclusive Airscarf, cu caroseria personalizată designo alb cashmere magno,se distinge prin eleganță. Fabricat în 2017, este disponibil la prețul de 117. 236 euro fără TVA, redus de la un preț de listă de 214.236 euro.

Rulajul de doar 5000 km și consumul de 10 l/ 100 km, pentru un motor puternic cu 584 cp conving prin calitate și eficiență. 

Interiorul din piele Nappa de nuanța delicată de porțelan este completată de ornamentele din lemn de plop și plafonul  îmbrăcat în material din microfibră.

Fiecare sistem opțional de asistență este gândit pentru confort și siguranță. Sistemul de sonorizare Burmeister și climatizarea de înaltă calitate alcătuiesc o ambianță interioară extraordinară. Transmisia sport AMG și asistența la frânare contribuie la un plus de siguranță, împreună cu asistența adaptativă pentru faza lungă. Iluminarea cu LED alcătuiește un sistem inteligent care adaptează la necesități puterea farurilor.

Modelul Mercedes-Benz S 350 d 4M L Entertain Night View Multicontur este disponibil la prețul de 61.145 euro fără TVA, redus de la un preț de listă de 135.962 euro.Autovehiculul fabricat în 2019 are un rulaj de 34.000 km. 

Limuzina de la Mercedes-Benz are un motor Diesel cu o capacitate cilindrică de 2925 cmc. 

Caroseria elegantă în nuanța negru Obsidian este pusă în evidență de jantele din aliaj cu 5 spițe duble. 

Modelul beneficiază ca dotări opționale de asistență pentru conducere pe timp de noapte Night view Assist Plus, diferite sisteme pentru o siguranță sporită și un grad înalt de confort. Climatizarea automată și scaunele special concepută pentru starea de bine accentuează o experiență pozitivă la volanul acestui autovehicul.

Cele trei modele de la Mercedes-Benz sunt prezentate la Auto Schunn Romania într-o stare tehnică impecabilă, un aspect deosebit, iar prețurile motivante determină o alegere perfectă pentru admiratorii clasei S.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa