Top 5 articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat

de WTA.ro

La fel ca și în cazul unei femei, orice bărbat trebuie să dețină câteva piese vestimentare clasice, care îl vor ajuta la diferite ocazii și care vor reprezenta baza pentru ținutele de zi cu zi. Acestea sunt elemente care nu țin de stilul pe care îl adoptă și nici de trendurile modei, fiind rezistente trecerii timpului. Deținerea unor astfel de articole îl vor ajuta la crearea imaginii de sine, care se va reflecta și în evoluția carierei, dar și a modului în care interacționează cu oamenii din jur.

Iată cele mai importante 5 piese vestimentare ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă 

1. Cămașă 

Indiferent de stilul pe care îl adopți, în dulapul tău trebuie să se regăsească cel puțin o cămașă albă și una colorată. Prima te va ajuta și va reprezenta elementul de bază în cazul unor evenimente de ocazie, dar și în cazul unor întâlniri de business. Cea de-a doua cămașă este necesară, mai ales dacă îți place să fii mereu elegant sau să adopți ținute smart casual. 

2. Blugi 

Evident că acest element nu poate lipsi din garderoba nimănui, cu atât mai mult din cea a unui bărbat. Așa că, asigură-te că ai cel puțin o pereche de blugi clasică, albastră, dar și o pereche de blugi de culoare neagră, deoarece este potrivită pentru orice outfit îți dorești. 

3. Costumul 

Cele mai citite articole

Dacă pentru femei, little black dress este absolut indispensabilă, în cazul bărbaților trebuie să existe cel puțin un costum gata pentru a fi purtat atunci când e cazul. La momentul actual există o multitudine de modele, potrivite oricărui stil și oricărei formă a corpului. Mai mult, dacă ești în căutarea unuia nou, însă nu ai timp de pierdut prin magazine, poți găsi costume de bărbați online, pe Mannen.ro. Atunci când faci alegerea, trebuie să fii atent la croiala costumului, materialul din care este confecționat, dar și culoarea pe care o alegi. 

4. Pulover cu guler 

Potrivit pentru mai multe ocazii, puloverul este un element cheie al fiecărui sezon. Pe timp de iarnă poate fi asortat cu ajutorul unei cămăși, iar în sezoanele mai călduroase îl poți utiliza pentru serile mai friguroase, atunci când îl vei purta peste tricou.  

5. Pantaloni chino

O alegere excelentă atunci când vine vorba de ieșiri cu prietenii sau rezolvatul sarcinilor zilnice. Aceștia sunt extrem de confortabili și pot fi asortați destul de ușor cu ajutorul unui tricou polo și cu o pereche de teniși. În plus, pantalonii chino sunt confortabili și se potrivesc bine la orice siluetă.

În cazul în care îți lipsește vreun articol vestimentar, atunci este cazul să te apuci de puțin shopping, tocmai pentru a-ți ușura munca zi de zi. Nu uita că imaginea contează, deci acordă-i importanța cuvenită. 

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa