TOP 5 lucruri pe care nu știai că le poți face cu o boxă portabilă

de WTA.ro

Boxele wireless sau bluetooth au ca scop principal redarea muzicii însă acestea pot să dispună și de o serie de alte funcții surprinzătoare de care tu te poți folosi. Anumite modele pot face mai multe decât ai fi crezut și vor deveni astfel cu mult mai utile în multe dintre situații. Așa că dacă dispui de o boxă bluetooth fii gata să o folosești la adevarata capacitate, iar dacă urmează să-ți achiziționezi una, atunci vezi mai jos ce funcții poate să aibă integrate. 

Iată așadar 4 lucruri pe care nu știai că le poți face cu o boxă portabilă

  1. Preia  apeluri telefonice fără mâini

Ce se întâmplă dacă telefonul tău sună în timp ce asculți muzica? Difuzoarele Bluetooth nu sunt doar dispozitive muzicale – aproape toate au și microfoane încorporate, astfel că poți să preiei apeluri fără mâini atunci când redai muzică de pe smartphone. Așa că, în acest fel te vei asigura că nu vei pierde niciun apel telefonic în timp ce asculți muzica preferată. 

  1. Ajustezi sunetul în funcție de preferințele tale

Boxele pot fi adesea mult mai sofisticate decât te aștepți și să poți face mai multe setări decât simpla ajustare a nivelului de bas. Multe îți vor permite să reglezi o gamă mai largă de frecvențe sau să selectezi dintre presetări pentru genuri muzicale specifice, cum ar fi pop sau rock. De asemenea, poți obține alte comenzi de ton, cum ar fi moduri „sunet live”, pentru a face să pară că ești la un concert de muzică și o setare care face ca muzica să sune la fel de bine chiar și atunci când o asculți la volum redus.

  1. Sunt rezistente la apă

Cele mai citite articole

Marea majoritate a boxelor portabile dispun acum un anumit nivel de rezistență la apă, astfel încât pot supraviețui stropirilor sau chiar scufundării totale în apă. Pentru a afla dacă boxa este rezistentă la apă, caută ratingul IP. Această evaluare va spune, de asemenea, dacă boxa poate supraviețui în medii cu praf, cum ar fi plaja.

  1. Folosește-o pentru a-ți încărca telefonul 

Multe boxe portabile îți permit să folosești bateriile lor puternice pentru a-ți încărca smartphone-ul atunci când acesta se descarcă. În mod normal o boxă ar trebui să funcționeze mai mult de două zile fără a avea nevoie de încărcare și să ofere și o capacitate destul de ridicată de rezervă. Așa că, atunci când nu ai încărcătorul la îndemână, o boxă poate fi de mare ajutor în acest sens. 

  1. Te poți conecta la boxe de la alte mărci

Din fericire, este simplu să conectezi boxa ta la cea a prietenului tău pentru a oferi o calitate mai bună a sunetului și o experiență cu mult mai interesantă. Multe boxe wi-fi au acum compatibilitate cu Google Chromecast, ceea ce îți permite să le conectezi la orice altă boxă compatibilă cu Chromecast. Dacă ești interesat de achiziționarea unei boxe pentru a-i descoperi toate funcțiile pe care ar putea să le ofere atunci vezi boxele portabile de telefoane de pe Altex.ro. Produsele au o calitate ridicată și o tehnologie înaltă. Cu siguranță nu te vor dezamăgi. 

În concluzie dacă îți dorești achiziționarea unei boxe sau dispui deja de una însă o folosești doar pentru redarea sunetului, atunci află că aceasta poate face mai multe decât te-ai aștepta. Astfel că îți poate încărca telefonul, poate fi conectată la o altă boxă, este rezistentă la apă, îi poate fi ajustat sunetul și poți să preiei apeluri telefonice. 

Sursa: unsplah.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa