Top 5 parfumuri de zi pentru bărbați

de WTA.ro

Parfumurile bărbătești sunt caracterizate, în general, prin mirosuri discrete, dar care îi învăluie pe reprezentanții sexului puternic în arome menite să-i scoată în evidență. Nu te sfii, totuși, să porți parfumuri puternice de zi, mai ales, în sezonul rece, atunci când intensitatea lor scade pe fondul temperaturilor scăzute. Altfel spus, dacă vara un parfum dulce poate deveni greu de suportat, în perioada toamnei este potrivit chiar și pe timpul zilei. Frigul taie din intensitatea parfumurilor, lăsând însă aroma să te învăluie. 

Parfumurile arabesti pentru barbati si femei fac parte din categoria celor puternice. Sunt persistente, dar se pretează a fi utilizate în orice moment al zilei și cu orice ocazie, atunci când afară este frig. 

Vei găsi mai jos o listă cu parfumuri de zi pentru bărbați, intense, persistente și care pot fi folosite atât la birou, cât și în timpul liber. 

Paco Rabanne─1 Million

Dulce dar cu note lemnoase picante, acest parfum este ideal pe timpul zilei pentru bărbatul care debordează de energie și optimism. Ca note de vârf, acest parfum emană o aromă fructată, dar fresh, pentru ca mai apoi să rămână pe piele notele de bază, formate din ambră, combinată cu o atingere subtilă de scorțișoară. Dacă ești genul de persoană plină de viață și mereu în mișcare, acest parfum este pentru tine, de purtat în fiecare zi. 

Hugo Boss─Boss Bottled

Cele mai citite articole

Ești la costum, mergi zilnic la birou sau te întâlnești cu numeroase persoane? Ai nevoie de un accesoriu care să te scoată în evidență. Parfumul de la Hugo Boss este ideal pentru a accentua și mai mult ideea de eleganță. La extrema cealaltă, poate fi purtat la fel de bine de un bărbat care doar ce a pus pe el un trening, o vestă din fâș și o pereche de pantofi sport, pentru o plimbare lungă prin parc. Cu un miros mereu proaspăt, fructat, în combinație cu notele de scorțișoară, lemn de cedru și vanilie, acest parfum îți va evidenția masculinitatea în orice moment al zilei.

Bvlgari─Man in Black

Combinație perfectă între casual și elegant, parfumul Man in Black vine să adauge un plus de rafinament bărbatului care îl poartă. Potrivit pentru zi, are un miros interesant, dat de o combinație ideală de note lemnoase de santal, ambră și mosc, la care se adaugă arome de citrice și piesa de rezistență, romul. Bvlgari este parfumul care se pretează a fi folosit all seasons, atât vara, cât și în anotimpul rece. 

Armani─Armani Code

Armani Code definește bărbatul elegant, care va fi mereu în centrul atenției. Ideal pentru personalități puternice și remarcante, acest parfum combină mirosuri orientale, între care se numără cel de tutun și cel de flori de măslin. Deși are o aromă intensă și persistentă, poate fi purtat și pe timpul zilei, mai ales toamna și iarna. Va scoate întotdeauna în evidență o latură puternică și rafinată a celui care-l utilizează. 

Carolina Herrera─212 Men Vip 

Dacă Armani Code e un parfum pretențios și scoate în evidență latura bărbatului puternic, 212 Men VIP de la Carolina Herrera este destinat celui care trăiește viața din plin. Specific personalității optimiste și mereu în mișcare, acest parfum de zi combină perfect note fresh, de lime și fructul pasiunii, cu cele orientale, de piper și ghimbir. Altfel spus, este parfumul energiei și al bunei dispoziții, așa că nu te sfii să-l porți zilnic, mai ales atunci când ești în căutarea adrenalinei și a aventurii la orice pas.

Domnii consideră parfumul un accesoriu nelipsit, indiferent că merg la o petrecere, la birou sau la o simplă plimbare. Și, pentru că în general nu se complică să aleagă variate tipuri de parfumuri, unul care să fie potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară devine ideal. În topul parfumurilor de zi pentru bărbați se regăsesc de la note fresh, discrete, până la note orientale, lemnoase, ușor dulci. Alegerea ține întotdeauna de gusturile, preferințele și personalitatea fiecăruia.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa