Top 5 SUV-uri produse de Opel

de WTA.ro

Opel reprezintă una dintre companiile producătoare de autovehicule renumite prezente pe piață. Acest lucru se datorează fiabilității acestor mașini, firma investind în dezvoltarea continuă a tehnologiilor folosite. De asemenea, SUV-urile sunt printre cele mai căutate tipuri de mașini din ultimii ani, fiind rezistente, încăpătoare și pretabile la diverse feluri de carosabil. Tu știi ce SUV-uri sunt produse de Opel?

Iată 5 SUV-uri marca Opel care te vor da pe spate!

1.    Mokka

Modelul acesta este impresionant din mai multe motive: design, tehnologiile folosite și putere. Disponibil pe mai multe culori, design-ul este unul atractiv, cu atenție la detalii și linii, iar interiorul este creat într-un mod inteligent, ca o capsulă izolată de traficul zgomotos. Perfect pentru cei ce vor să conducă predominant în oraș, dar pretabil și pentru exterior, modelul Mokka dispune de motoare dinamice, asistate de sisteme de propulsie.

2.    Mokka-e

Aceasta este varianta electrică a modelului de mai sus, o variantă ecologică, cu emisii de carbon zero, o autonomie de până la 322 km și un timp de încărcare extrem de scurt. La dibas.ro au mașini noi pe stoc, de unde poți alege modelul preferat, acesta fiind primul dealer Opel din România. Poți opta pentru cumpărarea unui autovehicul prin Remat, iar modelul Mokka-e este perfect dacă dorești o schimbare electrizantă. Modelul versatil sporește confortul acestei mașini.

3.    Grandland

Cele mai citite articole

Acest model de SUV parcă vine din viitor, având caracteristici inovatoare și tehnologii de înaltă performanță integrate: farurile Intelli-Lux LED® Pixel Light1, vedere de noapte, asistență dusă la alt nivel, frânarea automată de urgență care îmbunătățește enorm de mult siguranța rutieră, senzori de mișcare, confort sporit prin interior din materiale de calitate etc. Motoarele sunt puternice și rezistente, disponibile atât pe benzină, cât și pe motorină.

4.    Grandland electric Plug-In Hybrid

Pe lângă impresionantele beneficii descrise mai sus, acest model este unul hibrid. Există diverse programe și subvenții pentru cei ce aleg să achiziționeze o mașină electrică sau hibrid. Cu acest autovehicul, vei putea avea stiluri diferite de condus, putând comuta la modul pe care îl preferi instant.

5.    Crossland

Acest autovehicul îmbină aspectul estetic cu partea pratică într-un echilibru perfect. Design-ul german, încăpător și spațios pentru orice familie, iar interiorul este adaptabil la nevoi, scaunele fiind glisante și ajustabile. Siguranța este garantată, tehnologiile de asistare și conectivitate fiind dezvoltate special cu acest scop. Poți opta pentru un plafon panoramic, disponibil în două culori, pentru o experiență de călătorie captivantă.

Deținerea unui autovehicul ușurează cu mult viața unei familii, atât din punct de vedere al confortului, cât și al siguranței. Modelele SUV se pretează unor proprietari dinamici, care vor să experimenteze transportul rutier la cel mai înalt nivel. Opel se află în topul producătorilor de astfel de autovehicule, ceea ce face ca modelele de mai sus să fie variante potențiale de achiziții în caz că dorești să deții o mașină de acest gen. Pe lângă buget, ia în considerare nevoile tale, în funcție de km parcurși și rutele parcurse în mod frecvent.

Sursa foto: pexels.com.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa