TOP insule pe care trebuie să le vizitezi vara asta! Organizează vacanța ta de vis

de WTA.ro

Nimic nu sună mai exotic decât să călătorești pe o insulă și să te bucuri de o vacanță de vis. Acest lucru este posibil acum, datorită platformelor de travel, site-urilor de călătorie care oferă tips&tricks și, mai ales, datorită tehnologiei care te însoțește la orice pas. 

O platformă de călătorit poate fi răspunsul la toate nevoile tale atunci când vine vorba despre organizarea unei vacanțe. De exemplu, un travel site așa cum este Framey.io pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a plănui o călătorie, de a găsi locuri preferate și de a achiziționa accesul la ele și multe alte facilități. O astfel de soluție a înlocuit deja clasicele agenții de travel, pentru că le oferă oamenilor posibilități mult mai variate de a planifica vacanța perfectă. Astfel, tot ce îți mai rămâne de făcut este să găsești destinația de vis!

Iată care sunt insulele potrivite pentru a te bucura de o vacanță vara asta!

Bali, Indonezia 

Bali este renumită pentru peisajele sale spectaculoase, plajele cu nisip fin, templele hinduse și cultura bogată. Insula oferă o gamă variată de activități, de la surf și scufundări până la yoga și meditație. De asemenea, vei găsi o varietate de opțiuni pentru cazare, de la vile luxoase până la pensiuni mai accesibile.

Maldive

Situate în Oceanul Indian, Insulele Maldivelor sunt renumite pentru plajele cu nisip alb și apele cristaline de un albastru turcoaz. Aceste insule tropicale sunt destinația perfectă pentru relaxare, snorkeling, scufundări și experiențe de lux. Resorturile de aici oferă facilități de top, cu vile private și servicii exclusiviste.

Santorini, Grecia 

Cele mai citite articole

Cu casele sale albe cu cupole albastre, peisajul vulcanic și priveliștea spectaculoasă asupra Mării Egee, insula Santorini este o destinație de vis pentru mulți călători. Poți explora satele pitorești, poți vizita faimoasele cratere vulcanice și admira apusurile de soare spectaculoase. De asemenea, poți savura gastronomia grecească autentică și vinurile locale.

Creta, Grecia

Creta este cea mai mare insulă din Grecia și oferă o combinație spectaculoasă de plaje superbe, peisaje montane impresionante și o bogată moștenire culturală. Insula este faimoasă pentru plajele sale aurii, apele limpezi și peisajele dramatice ale munților, precum și pentru istoria sa fascinantă. 

Capri, Italia 

Situată în Golful Napoli, insula Capri este o destinație pitorească și fermecătoare. Aici poți explora Grădinile lui Augustus, poți face o plimbare cu barca prin celebrele Grotta Azzurra (Peșterile Albastre) și să te bucuri de atmosfera pitorească a orașului Capri. De asemenea, insula oferă o priveliște spectaculoasă asupra Mării Mediterane.

Te poți inspira pentru a căuta alte destinații și insule pe placul tău și pe o aplicație așa cum este Framey app – găsești aici fotografii și detalii interesante despre vacanțele celorlalți utilizatori pe care le poți lua în considerare pe viitor. 

Așadar, nu mai sta pe gânduri și începe chiar acum să planifici concediul tău de vis! Ia în considerare sfaturile și informațiile de mai sus și bucură-te de o experiență exotică inedită!

Sursă foto: Framey.io

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa