TOPUL celor mai dezastruoase drumuri din Satu Mare

de WTA.ro

Topul celor mai dezastruoase drumuri din Satu Mare. Foarte multe dintre drumurile Sătmarului sunt arătate cu degetul de către cetățenii furioși că își distrug mașinile, iar criticile la adresa autorităților curg necontenit. Cele mai hulite drumuri sunt cele județene, iar un exemplu mai mult decât elocvent când vorbim de această categorie este, cu siguranță, Autostrada Codrului. Însă, pe lângă acest tronson ce a devenit deja un simbol al neputinței autorităților, sătmărenii au nominalizat multe drumuri care se încadrează cu ușurință în topul celor mai dezastruoase drumuri din județul Satu Mare.

Topul celor mai dezastruoase drumuri din Satu Mare

I-am provocat pe sătmăreni să ne spună care sunt, din punctul lor de vedere, cele mai dezastruoase drumuri din județ. Oamenii au prezentat o listă generoasă cu tronsoane demne de o țară de lumea a treia, iar în vârful topului a fost urcat, așa cum am menționat, celebra autostradă a Codrului. Nu intrăm în detalii profunde, întrucât istoria acestui drum este deja arhicunoscută nu doar în Satu Mare, însă trebuie menționat că oamenii din zonă pregătesc un nou protest de amploare.

Printre alte drumuri menționate de sătmăreni se numără tronsonul dintre Supuru de Jos și Hurezu Mare: ,,Haos total”, spune un sătmărean, completat de un altul ,,Jalnic, au fost foarte multe postări, dar fără rezultate.”

Porțiunea dintre Crișeni și Craidorolț a fost și ea menționată: ,,Dezastru. Nici nu se poate circula. Mocirlă și gropi”, spune un cetățean din zonă.

Alte drumuri menționate de foarte mulți sătmăreni:

Satu Mare – Valea Vinului: ,,Trei gropi am luat pe sensul de deplasare spre Satu Mare, la fiecare m-am oprit să verific dacă nu s-a rupt ceva”, spune un sătmărean. Un alt cetățean a precizat următoarele: ,,Efectiv aveam vreo 60 și asa am dat în ele, că mi-a sărit apa din crater până la jumătatea dreapta a parbrizului.”

Viile Satu Mare – Medișa: ,,Arată ca după bombardament! Am tot fost amăgiți ca vom avea asfalt. S-ar încadra chiar și pe primul loc”, spun oamenii.

Cele mai citite articole

– Un dezastru total este și drumul Rătești – Soconzel, spun sătmărenii, dar și Păulian – Gara Ghilvaci.

Acestea au fost cele mai menționate drumuri, însă suntem convinși că lista cu cele mai dezastruoase tronsoane din județul Satu Mare este una mult mai generoasă. O spun mai mulți șoferi care circulă des pe meleagurile sătmărene și care nu s-au rezumat la a menționa un drum sau două, ci au simțit nevoia să transmită un mesaj clar către autorități. Vă prezentăm câteva dintre opiniile acestora.

,,Toate drumurile din județul Satu Mare sunt proaste, la fel cum este întreaga administrație județeană! Aceștia sunt niște neputincioși! Cu toții trebuie să fie schimbați și trimiși la plimbare!”, se arată în mesajul vehement al unui sătmărean.

Un alt cetățean a ajuns la aceeași concluzie: ,,În consecință toate drumurile din județ sunt praf și pulbere. Nu-i de mirare după o iarnă atât de grea și plină de nămeți. Rușine celor două consilii, atât local cât și județean.”

Un sătmărean, supărat de asemenea pe autoritățile Sătmarului, a ajuns la următoarea concluzie: ,,Plătim o groază de taxe și impozite. Zic să nu le mai plătim nimic, nicio taxă, să ne mobilizăm că altfel nu se mai poate.”

Județul Satu Mare are peste 840 de kilometri de drumuri județene, însă asfaltul nu a ajuns în destule zone unde trăiesc foarte mulți sătmăreni. Există la fel de mulți sătmăreni care au ajuns deja la capătul răbdării și, cu toate că își doresc cu disperare să nu mai fie nevoiți să își rupă mașinile în gropi sau să umble prin noroaie, se pare că mai au totuși de așteptat.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite articole