Tot ce trebuie să știi despre pietrele prețioase și semiprețioase. Cum te pot ajuta acestea în funcție de afecțiunea pe care o ai 

de WTA.ro

Pietrele prețioase și semiprețioase au fost descoperite cu mulți, mulți ani în urmă fiind recunoscute pentru frumusețea lor naturală. De asemenea, ele mai sunt celebre și pentru faptul că au diferite beneficii spirituale, emoționale și chiar fizice. În rânduri de mai jos, o să-ți prezentăm câteva tipuri, dar și avantajele pe care le pot aduce ele în funcție de nevoile de care ai tu nevoie.

Mai jos regăsești câteva dintre cele mai cunoscute pietre de care, cu siguranță, ai auzit și tu măcar o dată:

1. Safirul

În primul rând, safirul este cunoscut pentru culoarea sa de un albastru intens, deși mai poate fi găsit și în nuanțe precum galben sau verde, de exemplu. În al doilea rând, se spune că această piatră este simbolul înțelepciunii și a regalității. Astfel, el te poate ajuta să ai o minte cât mai limpede, vindecă afecțiunile sistemului nervos, dar are un impact pozitiv și asupra echilibrului emoțional. În plus, se mai spune despre acesta și că te poate proteja de energii negative și de pericole.

2. Morganitul

Morganitul are o culoare caldă de roz sau piersică, acesta fiind foarte des asociat cu dragostea și compasiunea. Așadar, dacă vrei și tu să descoperi diferite modelele de pietre, intra pe Druzy.ro și poți începe cu  aceasta, deoarece te ajută să îți gestionezi mai ușor furia, frica sau depresia.  De asemenea, se spune că dacă porți la tine un astfel de obiect, îți îmbunătățește nivelul încredere de sine, dar poți atrage și mai ușor iubirea în viața ta.

3. Larimarul

Cele mai citite articole

O altă piatră din această categorie mai este și larimarul, care a fost descoperit în Republica Dominicană. Acesta este recunoscut pentru faptul că are proprietăți de vindecare atunci când vine vorba de afecțiuni ale cartilajelor sau ale gâtului. De asemenea, te poate ajuta și în cazul în care ești o persoană depresivă, bipolară sau dacă ai un comportament autodistructiv.

4. Ametistul

Cu siguranță ai mai auzit până acum de ametist, cunoscut pentru culoarea sa de un mov ușor transparent. Așadar, acesta te ajută să scapi de stările de stres și irascibilitate, oferindu-ți, astfel, un sentiment de relaxare și echilibru. În plus, el mai este recomandat și pentru vindecarea durerilor de cap, dar și pentru tratarea problemelor de sănătate, cum ar fi cele pulmonare sau respiratorii.

5. Ochiul de șoim

Nu în ultimul rând, vom vorbi și despre ochiul de șoim, care este de culoare albastru închis și despre care se spune că te ajută să ai o perspectivă mai înțeleaptă asupra vieții tale. De asemenea, îți mai poate fi de folos și dacă ai probleme cu circulația sângelui sau dacă ai necazuri la nivelul ochilor.

În concluzie, pietrele acestea sunt mai mult decât niște simple bijuterii, care îți completează frumos o ținută atunci când ieși la cină în oraș. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici unice și beneficii, care îți pot fi de mare ajutor, în funcție de problema cu care te confrunți acum. Mai mult, acestea sunt o sursă de liniște și echilibru, indiferent de alegerea pe care o vei face.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa