Tragedie la Timișoara – patru copilași, frați, au ars de vii în casa care a izbucnit în flăcări

de WTA.ro

Tragedie la Timișoara – patru copilași, frați, au ars de vii în casa care a izbucnit în flăcări

Miercuri seara, la Timișoara s-a petrecut o tragedie în care și-au pierdut viața patru copilași, frați cu vârste între patru luni și șase ani.

O casă de pe strada Memorandului a izbucnit în flăcări, vecinii alertând pompierii.

În locuință se aflau la momentul izbucnirii incendiului cinci copilași, cel mai mic de doar câteva luni, iar mai mare de 12 ani.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ cu medic, 2 ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple.

La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum.

În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulți și 5 minori. 5 persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 3 adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital și încă un adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă refuză transportul la spital.

Cele mai citite articole

Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-sălvare în interiorul imobilului.

Din nefericire, au fost identificate 4 persoane decedate, toți copilași, cu vârste cuprinse între patru luni și șase anișori.

Cele mai citite articole