Transportul public în regim de taxi, interzis la Bocșa timp de două săptămâni

de WTA.ro

modelmic

Transportul public în regim de taxi va fi interzis la Bocșa în următoarele două săptămâni. Decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Bocșa și intră în vigoare marți, la ora o0:00.

Având în vedere hotărârea nr. 4 din data de 23.03.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Bocșa, prin prezenta vă aducem la cunoștință că începând cu data de 24.03.2020, ora 00:00, se interzice transportul public de persoane în regim de taxi pe raza orașului Bocșa pe o perioadă de două săptămâni, respectiv data de 07.04.2020, ora 24:00, până la noi ordine.

În cazul nerespectării dispoziției, sancțiunea aplicabilă este suspendarea autorizației de taxi pe o perioadă de 30 de zile.

Cele mai citite articole

Vă rugăm să dați dovadă de responsabilitate și să aplicați întocmai această măsură”, informează primarul Eugen Cismăneanțu.

Printre măsurile adoptate anterior la Bocșa pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus, s-a numărat derularea unei campanii de dezinfecție, prin spălarea străzilor şi a trotuarelor din oraş.

Pe de altă parte, edilul a făcut și un apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate şi să stea în case: „Este un minim necesar pe care vă rog să îl faceţi – în primul rând pentru dumneavoastră, copiii, nepoţii, rudele dumneavoastră, cât şi pentru toţi apropiații. Am toată încrederea că veți sta în casă, că dacă se vor impune măsuri de carantină le veţi respecta şi în felul acesta vom reuşi să trecem împreună peste acest moment extrem de dificil”.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa