Trenduri și inovații în extensiile de gene: ce caută clientele în 2024?

de WTA.ro

Ca lash artist, este important să ții mereu pasul cu tendințele din lumea înfrumusețării pentru a le putea oferi clientelor tale cele mai bune servicii din domeniu! Anul 2024 vine cu o serie de trenduri captivante, menite să satisfacă dorințele celor care își doresc o privire intensă și seducătoare. Iată ce stiluri noi trebuie să pui în aplicare în acest an!

Gene în stilul Old Money

Tendințele din 2024 reflectă o dorință crescută pentru un aspect cât mai natural și elegant, inclusiv atunci când vine vorba de gene. Astfel, stilul Old Money, inspirat de rafinamentul și discreția claselor superioare din secolul al XX-lea, iese în prim-plan cu succes. Genele subtile, dar alungite, sunt preferatele clientelor care își doresc un look sofisticat și atemporal. Se dorește evidențierea frumuseții naturale a ochilor prin gene fir cu fir discrete, în detrimentul variantelor voluminoase și dramatice.

Astfel, sunt la mare căutare extensiile cu un volum discret, precum 1D sau 2D, precum și alte variante care se integrează perfect printre genele naturale. Se pune accentul pe materialele de calitate superioară, precum fibra coreeană premium, care oferă un aspect fin. Paleta de culori include tonuri neutre, precum negru, maro și blond, care oferă un look elegant și feminin. Se pot adăuga accente subtile de auriu sau bronz pentru a crea un efect de profunzime și pentru a intensifica privirea.

Extensii cu accente de culoare

Cele mai citite articole

Anul 2024 este anul contrastelor, așa că vine cu un plus de prospețime și diversitate în ceea ce privește culorile utilizate în industria extensiilor de gene. Astfel, clientele au mai multe opțiuni prin care își pot exprima personalitatea și creativitatea. Sunt la modă accentele subtile de culoare, care pot transforma un look clasic într-unul vibrant și original. Tonurile pastelate, precum roz, bleu sau verde, pot fi integrate discret în designul genelor pentru a crea un efect delicat și feminin. Pentru cele ce preferă un look dramatic și extravagant, asigură-te că ai la îndemână și nuanțe mai îndrăznețe, precum violet, portocaliu sau albastru regal. 

Tehnicile de aplicare a culorii permit o adaptare excelentă la preferințele individuale ale clientelor tale. Recomandă aplicarea extensiilor colorate înspre colțul extern al ochiului, pentru a crea un efect de profunzime, care intensifică privirea. Totuși, dacă ai cliente care vor să iasă din tipar și să își exprime personalitatea prin intermediul machiajului și al accesoriilor, poți opta și pentru un look ceva mai îndrăzneț, care conține extensii colorate pe o suprafață mai mare a pleoapei!

Gene proeminente în partea inferioară

O tendință inedită, care câștigă popularitate în 2024, este reprezentată de genele proeminente așezate de-a lungul pleoapei inferioare. Această tehnică interesantă oferă o varietate de avantaje, conferind ochilor un aspect mai intens, mai dramatic și mai bine conturat. Dacă ai cliente care își doresc un look mai îndrăzneț, fără să apeleze, însă, la extensii colorate, recomandă aplicarea unor gene în tonuri neutre, dar cu grosimi mai mari, de-a lungul pleoapei inferioare. Această tehnică este ideală pentru doamnele cu ochii adânciți sau pentru cele ce vor să obțină un look retro, inspirat din anii ’60.

Pentru ca efectul să fie, însă, unul armonios, folosește întotdeauna materiale de calitate și aplică extensii mai subțiri și mai scurte în colțul intern al ochiului. Crește lungimea și grosimea firelor aplicate în mod gradual, pe măsură ce te apropii de colțul extern al ochiului. Desigur, este recomandat să aplici extensii și pe pleoapa superioară, pentru a obține un aspect echilibrat.

Ține cont de aceste trenduri, perfecționează-ți abilitățile și atrage cliente noi dornice de un look îndrăzneț și captivant! Nu uita să folosești întotdeauna materialele de calitate și tehnici corecte pentru a proteja sănătatea genelor naturale. Cu pasiune, creativitate și o doză de inspirație, vei atinge un nou nivel în arta aplicării extensiilor de gene!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa