Troileibuzele și autobuzele din Mediaș, dezinfectate de specialiști

de WTA.ro

Transmiterea virusurilor se face cu ușurință în mijloacele de transport în comun, unde călătorii stau adesea înghesuiți. Aceștia ating suprafețele din vehicule și pot lăsa microoorganisme periculoase, care astfel infectează alți călători.

În condiţiile în care răspândirea noului coronavirus este tot mai mare, Meditur Mediaș a angajat o firmă specializată pentru dezinfectarea troleibuzelor și autobuzelor.

Cele mai citite articole

”În această perioadă mijloacele de transport public din Mediaş sunt dezinfectate de către o firmă de specialitate cu care societatea noastră a încheiat contract. Măşti de protecţie sunt puse la dispoziţia conducătorilor auto însă disponibilitatea de folosire a acestora cade la aprecierea lor, ca şi în cazul oricărui cetăţean, în acord cu recomandările specifice. Programul de transport şi numărul de curse nu este afectat. Transportul public se va desfăşura în continuare în acord cu prevederile hotărârii de consiliu local care îl stabileşte. Vă asigurăm că tratăm această situaţie specifică cu toată seriozitatea posibilă cu care abordăm de fiecare dată prestarea serviciilor de interes public iar siguranţa călătorilor noştri este o prioritate absolută.” spun reprezentanții Meditur.

Source

Cele mai citite articole