Tu ai aflat de albirea dinților cu benzile Crest la domiciliu?

de WTA.ro

Tu ai aflat de albirea dinților cu benzile Crest la domiciliu?

Mulți se întreabă cum funcționează benzile pentru albirea dinților Crest. Este un subiect de mare actualitate acum și la noi în țară estetica dentară, de aceea nu e de mirare că se întâmplă asta.

Benzile de albit, o tehnică de înfrumusețare dentară ieftină și eficientă

Din ce în ce mai populară și printre români, albirea danturii folosind benzi speciale reprezintă una dintre cele mai simple metode ce se poate utiliza acasă în acest  sens.

Îngălbenirea dinților a devenit o problemă importantă pentru mulți oameni. Nu e de mirare că producătorii vin cu metode de albire din ce în ce mai performante, în măsură ca să satisfacă nevoile de natură estetică ale consumatorilor.

Simplitatea în folosire și prețul mic sunt cei doi factori primordiali în alegerea unei astfel de tehnici de albire a dinților care nu mai presupune să mergi pentru aplicarea benzilor la un cabinet stomatologic.

În mod uzual, benzile de albit dinții au în componența lor peroxid de hidrogen, un compus chimic ce se utilizează pe scară largă și în cabinetele dentare, doar că acolo în doze mult mai mari.

În general, benzile de albit dinții reprezintă cea mai rapidă metodă în cazurile în care aceștia s-au îngălbenit din pricina fumatului sau a consumului de alimente și băuturi care tind să păteze dinții.

Ca să te bucuri de efectele tehnicii cu benzile de albit Crest citește cu atenție prospectul de utilizare!

Mult mai puțin înfricoșătoare decât laserul, spre exemplu, trebuie totuși recunoscut faptul că este o metodă care se folosește strict după indicațiile producătorului.

Nu la întâmplare, deoarece dacă aceste dispozitive de cosmetică dentară – benzile, se aplică de prea multe ori la intervale scurte de timp sau sunt lăsate prea mult timp pe dinți ca să acționeze, pot provoca sensibilitate și chiar uzura smalțului dinților.

Efectul este mai scurt în comparație cu alte tipuri de albire efectuate în clinicile stomatologice care pot merge dacă se respectă niște sfaturi date de medic chiar și până la trei sau patru ani. Produsele Crest doar 8 – 12 luni, dar e suficient și atât, nu-i așa?

Precum îți imaginezi,  protezele dentare, implanturile, nu sunt afectate de această metodă, substanța chimică acționează strict asupra dintelui natural.

Cele mai citite articole

În altă ordine de idei, nu există o nuanță de alb care să poată fi obținută după dorință folosind acest aceste benzi, totul depinde de “materialul clientului”, adică de caracteristicile dintelui natural asupra căruia se acționează.

Mulți specialiști spun că aceste benzi de albire ar trebui utilizate doar în cazuri rare, de preferință atunci când e vorba de o nuntă, o petrecere, un eveniment și se dorește un zâmbet alb, dar nu mai există timp pentru a face o programare pentru un tratament estetic de albire la medicul stomatolog. Nu prea e real, deoarece a avea dinți frumoși este o cerință a lumii moderne, nu un moft. Spun asta doar pentru că ei pierd bani mulți dacă pacienții își albesc singuri dinții cu produsele Crest.

În trusa de estetică dentară la purtător ar trebui să ai și niște benzi Crest. Dar nu uita nici de stomatolog!

Concluzionând, putem spune că acest dispozitiv cosmetic special, reprezentat de benzile de albit, are rolul de unealtă de urgență până când vor exista resurse de bani și timp ca să se meargă la un dentist pentru o albire profesionistă. Sau poate chiar nu mai e nevoie de asta!

Pare foarte incitant să-ți deschizi nuanța dinților cu Crest, dar mai trebuie spus și că nu toți oamenii au voie să își albească dinții nici măcar la stomatolog. Vorbim de cei cu afecțiuni la nivelul aparatului dentar.

În unele cazuri, după ce evaluează starea danturii pacientului, medicul poate propune o anumită tehnică medicală de albit. Numai după ce rezolvă anumite probleme mult mai urgente, precum ar fi cariile, gingivitele va decide.

Atunci când se realizează o albire acasă, o persoană poate să nu fie conștientă că are probleme de natură stomatologică și atunci pot ca să apară efecte negative, mai ales că de multe ori, mai ales în fază incipientă, acestea nu sunt însoțite și de anumite simptome.

Iată de ce este bine să te programezi măcar pentru o consultație la stomatolog înainte de achiziția benzilor Crest 3D White, pentru a afla dacă ai probleme cu dantura și dacă este benefic pentru tine să folosești aceste benzi de albit. 

Agenții de albire, în special peroxidul de hidrogen, are un efect negativ asupra sensibilității dentare în timpul tratamentului și chiar după acesta o perioadă în funcție de mai mulți factori.

Trebuie spus că o agresiune agentului de albire asupra pulpei adică țesutului dentar responsabil de  vascularizare și inervație dentară  este producătoare de suferințe.

Totuși, tehnicile de albire cu Crest la domiciliu sunt sigure și nu provoacă daune majore atâta timp cât sunt respectate indicațiile și producătorilor mai ales în ceea ce privește timpul de aplicare. 

Intră pe website-ul Coolsmile.ro pentru detalii despre fiecare dintre produsele din gama Crest și a le comanda!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa