,,Tu ești sifonarul la Poliție?”, și-a întrebat a treia victimă fiul polițistului Petcu! Întrebarea a fost urmată de câțiva pumni

de WTA.ro

Fiul agentului de poliție Gigi Petcu de la Poliția Motru s-a ales, luni, cu a doua plângere penală, aceasta fiind depusă la secția din municipiu de tânărul de 22 de ani agresat, în plină stradă, la finalul săptămânii trecute. Tânărul susține în cuprinsul plângerii că ar fi fost lovit, în timp ce se afla în zona de mijloc a municipiului, fiind luat la pumni, în centrul orașului, în timp ce vorbea la telefon. Acesta a primit 18 zile de îngrijiri medicale, după ce medicii legiști de la SJU Târgu-Jiu au constatat că a primit lovituri în zona feței, fiindu-i sparți dinții și nasul. Sorin Petcu este cercetat în două dosare penale pentru lovituri și alte violențe, dar nu este considerat un pericol social, motiv pentru care este în libertate.

Cele mai citite articole

Tânărul de 22, care s-a adresat cu o plângere penală, luni, Poliției Motru, a mai trecut printr-o agresiune similară cu patru ani în urmă. După ceva vreme s-a împăcat cu agresorii, iar cauza s-a închis, acesta având probleme tot cu membri ai găștii lui Marciuc Jr., care a terorizat, cu ani în urmă, localitatea.
Așa își explică acum victima felul în care a fost abordat de Sorin Petcu, fiu de polițist, și bătut în plină stradă, martor fiind prietenul său.
Tatăl tânărului relatează că băiatul a fost luat în pumni de la complexul din zona de mijloc a municipiului până la Ghiocela, și asta după ce a fost întrebat de fiul polițistului dacă acesta ar fi ,,sifonat la poliție”.

Prietenul tânărului, lovit și el
Tatăl victimei a declarat pentru Gorjeanul că în plângerea depusă la Poliția Motru a trecut două persoane, pe fiul polițistului Petcu și pe un anume Bălănescu. Tot acesta povestește că de tratamentul de care s-a ,,bucurat” fiul său a avut parte, parțial, și prietenul acestuia.
Omul susține că fiul său, de 22 ani, a fost luat cu salvarea și dus la SJU Târgu-Jiu cu fața tumefiată, având lovituri la nas, gură și ochi.
,,S-a făcut plângerea pentru Petcu și Bălănescu și am depus-o ieri la poliție”, a spus, marți, tatăl băiatului pentru Gorjeanul.
,,Copilul meu a fost bătut în stradă, și luat în pumni de la complexul din zona de mijloc, adică de la Comis, pâna la supermarketul Ghiocela. A fost bătut pe stradă, în timp ce acesta vorbea la telefon. A primit 18 zile de îngrijiri, iar prietenul lui, agresat și el, a fost martor. A fost lovit puternic în zona feței, are dinți sparți și afectată piramida nazală. Băiatul meu a mai fost lovit cu 4 ani în urmă, de alții din aceeași gașcă, bănuiesc, că altfel nu văd de ce l-au întrebat dacă el a sifonat la Poliție”, a completat părintele.
Acesta așteaptă ca anchetatorii să facă dreptate în această cauză și să ia măsuri cu agresorii care sunt liberi. La finalul lunii ianuarie 2020, fiul polițistului Gigi Petcu a fost acuzat de alte două agresiuni, una la adresa unui tânăr și alta la adresa unui salariat de la Serviciul de Ambulanță Gorj-Substația Motru. În această cauză există o altă plângere penală la același post de poliție.
ANAMARIA STOICA

Cele mai citite articole