Tulcea primește o parte dintre ultimii repatriați din Italia pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din județul Constanța

de WTA.ro

În această seară, în jurul orei 19:30, pe Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” Constanța, a aterizat un nou avion din Italia – Roma, parte din transporturile umanitare organizate de Ministerul Afacerilor Externe.

Așa cum s-a întâmplat și la precedentele aeronave, toți pasagerii, în acest caz 187, parcurg pașii obligatorii din triajul epidemiologic.

„Pentru acest transport, țin să-i mulțumesc personal colegului meu, prefectul de Tulcea, dl. Alexandru-Cristian Iordan, care și-a arătat sprijinul ferm pentru noi, în sensul că o parte dintre pasageri – 100 la număr, vor fi duși într-un centru de carantinare din Tulcea. Decizia a fost luată după consultări pe care le-am avut atât cu Prefectul de Tulcea, cât și cu Ministrul de Interne, dl. Marcel Vela. Lupta împotriva COVID-19 este un test de unitate pentru noi toți, iar prin faptul că am găsit sprijin la Tulcea, este o dovadă clară că, prin solidaritate, vom găsi mereu cele mai bune soluții“ a precizat prefectul județului Constanța, George Niculescu.

Cele mai citite articole

Ceilalți 87 de români repatriați vor fi duși la un centru de carantinare din județul Constanța, acolo unde vor rămâne, sub paza jandarmilor constănțeni, pentru următoarele 14 zile.

„Sunt și cetățeni de la noi din județ, dar și din alte județe. A fost un gest normal să întindem o mână de ajutor Constanței, care și ea ne-a ajutat de atâtea ori“ a declarat prefectul Tulcei, Alexandru-Cristian Iordan.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa