Tunel de contaminare, donat de un ONG Spitalului Judetean din Ploiesti, cu sprijunul RASP

de WTA.ro
Tunel de contaminare, donat de un ONG Spitalului Judetean din Ploiesti, cu sprijunul RASP

În plină pandemie de coronavirus, o companie specializată în proiectare şi echipamente tehnice şi un ONG au donat către Spitalul Judeţean de Ploieşti, cu sprijinul Regiei Autonome de Servicii Publice, un tunel de decontaminare, care a fost amplasat în curtea unităţii medicale şi urmează să contribuie la reducerea semnificativă a riscului de răspândirea a virusurilor.

Donaţia a fost făcută vineri, de către Sonnek Engineering, prin intermediul asociației ADER şi cu sprijinul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti. „Am donat astăzi Spitalului Judetean de Urgentă, prin intermediul asociației ADER, cu sprijinul RASP Ploieşti, un tunel de dezinfectare devotat minimizarii contaminării pacienților și personalului spitalului! Multumesc sponsorului Sonnek Engineering!”, a declarat Raul Petrescu, directorul RASP, informeaza www.telegrama.ro.

Cele mai citite articole

Astfel, in total, sunt 4 tuneluri de decontaminare instalate la Spitalul Judetean, dupa cum urmeaza:

Un tunel dezinfectant cu pulverizator la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Echipamentul este o donație a doamnei Anca Lupu.

Un alt tunel a fost donat de Fundatia Comunitara Prahova, iar altul asigură decontaminarea la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa