Tuneluri de dezinfecție produse de o firma din Pașcani

de WTA.ro

Tuneluri de dezinfecție produse de o firma din Pașcani

În contextul pandemiei de coronavirus, pentru a veni în sprijinul cetățenilor dar și a instituțiilor, o firma din Pașcani și-a reprofilat activitatea iar acum produce tuneluri de dezinfecție.

Este vorba despre dispozitive care pot fi folosite aproape oriunde: în incinta unităților medicale, la intrarea în marketuri, scări de bloc, etc.

Tunelurile de dezinfecție sunt produse de IOT NET PRO și sunt realizate pe sistem dual – folosesc atât raze ultraviolete (cu lungimea de undă recomandată de specialiști) , cât şi pulverizator pentru biocide.

Cele mai citite articole

Prețul de pornire a unui astfel de tunel de dezinfecție este de 5000 de lei iar iar în funcție de cerințele clientului poate suferi ușoare modificări.

A fost o soluție optimă și pentru a nu trimite angajații în șomaj tehnic. Ba mai mult, în funcție de comenzile pe care le va primi, compania urmează să facă angajări.

Pentru mai multe informații și comenzi puteți accesa pagina de internet www.iotnetpro.com sau pe facebook IOT NET PRO. Totodată, va stau la dispoziție și numerele de telefon 0725140760 și 0786834776.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa