Ultima alocare de la Guvernul Orban pentru Neamț. Comunele PSD au primit ZERO lei

de WTA.ro

La finele anului 2019 au fost numeroase alocări de fonduri (click aici pentru toate alocările), ultima dintre ele, în valoare de aproximativ 7 milioane RON, reprezentând bani din fondul de rezervă al Guvernului acordați ca sprijin financiar pentru a depăși dificultăți pe final de an. Banii au fost alocați către Piatra, Roman, Târg și comune din Neamț.

Dacă atunci când aloca guvernul PSD bani ieșeau liberalii și spuneau că primăriile liberale au primit mai puțin decât cele PSD, iată că a venit momentul în care ne arată liberalii cum se face o împărțirea banilor. Toți banii din această ultimă alocare au mers doar către comune unde PNL este la butoane. La comunele PSD guvernul a decis că nu este nevoie de ”sprijin financiar pentru a depăși dificultăți pe final de an”.

Mai mult de atât, despre aceste alocări de sume de la Guvern au apărut informații eronate în spațiul public. Dacă nu era vorba de guvernul PNL, ci de unul PSD, s-ar fi chemat FAKE NEWS faptul că s-a vehiculat pe internet informația potrivit căreia la Neamț s-ar fi dat doar la o singura alocare peste 44 milioane lei. Informație eronată, deoarece ultimele alocări de bani la Neamț, însumate, reprezintă doar 13,5 milioane. (informații complete click aici).

Cele mai citite articole

După cum vedeți a trecut ceva timp de la această alocare 100% pe criterii politice și nu au mai sărit în aer nici cei presă și nici toți cei care înjurau pe internet. Ce înseamnă asta? Răspundeți-vă singuri la această întrebare.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole