Un alt candidat SURPRIZĂ la funcția de PRIMAR al Aradului

de WTA.ro

Partidele din Arad se bat pe voturile neoprotestanților, știindu-se că aceștia sunt disciplinați și se prezintă la urne.

Astfel, Partidul Mișcarea Populară (PMP) îl propune pe pastorul Cristian Galea ca și candidat la funcția de primar al municipiului. Acesta este promovat masiv pe Facebook, prin intermediul unei postări sponsorizate.

Iată mesajul din postarea sponsorizată a lui Cristian Galea:

„Mă numesc Cristian Galea, sunt născut și crescut în Arad. Am absolvit 2 facultăți: Automatizări și Calculatoare la Timișoara, respectiv Teologică la Arad. Sunt căsătorit de aproape 20 de ani și împreună cu soția mea, Monica, avem 5 copii.
Am ales de mai bine de două decenii calea antreprenoriatului în domeniul Tehnologiei Informației. Așa cum alții au investit în mine, am ales și eu să mă dedic pentru a fi de folos celorlalți, să îi echipez și să îi ghidez. Sunt câteva mii de tineri, copii si adulți de asemenea, pe care i-am ajutat și care au nevoie să își găsească scopul și rostul în viață, atât spiritual-emoțional cât și profesional.
Pentru că îmi pasă de oameni, fiind înzestrat atât cu pragmatism cât și cu creativitate, m-am străduit mereu să găsesc soluții la problemele oamenilor din jurul meu. Mi-am dezvoltat abilitățile continuu, citesc mult și sunt un bun ascultător. Caut permanent să cresc atât profesional cât și relațional.
De câțiva ani, durerea față de problemele interminabile din națiunea noastră s-a acutizat. În 10 august 2018 am fost la protestul din Piața Victoriei, în București. Împreună cu alți oameni din diaspora și din țară am simțit aceeași durere și speranță, în același timp. Lucrurile nu mai puteau continua în acest fel, cineva trebuia să își asume schimbarea. A fost un moment de cotitura al vieții mele.
Din grijă față de semeni, am ales să fac un pas în față și să îmi asum un rol care poate să fie benefic pentru cei din Arad și nu numai. Am decis să candidez la funcția de primar al Municipiului Arad din partea Partidului Mișcarea Populară.
Toate cele de mai sus s-au întâmplat și se întâmplă cu un sprijin neîncetat din partea lui Dumnezeu, a familei și a oamenilor din jurul meu.”

Cele mai citite articole

Foto: Facebook

 

The post Un alt candidat SURPRIZĂ la funcția de PRIMAR al Aradului appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole