Un autocamion s-a ciocnit de un autobuz la Galații Bistriței. O persoană a decedat, opt au fost rănite

de WTA.ro

Un autocamion s-a ciocnit de un autobuz la Galații Bistriței. O persoană a decedat, opt au fost rănite

(FOTO) Un accident rutier grav s-a petrecut duminică dimineața în jurul orei 7.00 la Galații Bistriței, unde un autobuz și un autocamion au intrat în coliziune. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, șoferul autocamionului a rămas încarcerat și se afla în stop cardio-respirator la sosirea echipelor medicale, iar în autobuz erau opt persoane dintre care două încarcerate.

Potrivit ISU, șoferul autocamionului a fost resuscitat de echipajele medicale, însă fără succes. Bărbatul de 53 de ani a decedat. ”În urma accidentului, opt persoane au fost rănite, iar cinci au fost transportate la UPU Bistrița. Două victime au fracturi, dar sunt conștiente și cooperante”, a transmis ISU.

Traficul pe DN 15 A a fost blocat. Polițiștii au deviat circulația pe ruta Bistrița – Reghin pe DJ 154: Sărata- Monor-Batoș – Reghin, iar pe direcția Teaca – Bistrița, pe DJ 151 Teaca – Pintic – Posmuș – Sărata.

Comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud:

Cele mai citite articole

”Conform primelor date, șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Reghin, la intrarea în localitatea Galații Bistriței ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus. Din păcate, în urma accidentului, șoferul autotrenului a decedat; alte 5 persoane, care se aflau în autobuz, au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul autoutilitarei avea 53 de ani și era din Bodești, județul Neamț. Șoferul autobuzului are 49 de ani și este din Viișoara. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului, șoferul autobuzului, o femeie de 51 de ani și trei bărbați cu vârste cuprinse între 49 și 61 de ani , pasageri în autobuz, au fost transportați la spital.

La fața locului intervin echipaje de la Serviciul Rutier, Secția 1 Poliție Rurală Bistrița, precum și criminaliști care efectuează cercetări și măsurători în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”.

Comunicat Spitalul Județean de Urgență Bistrița

”În urma accidentului din localitatea Galații Bistriței, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduse, în această dimineață, cinci persoane, dintre care: o femeie în vârstă de 51 ani și patru bărbați, doi în vârstă de 49 de ani, unul în vârstă de 54 ani și unul în vârstă de 61 ani. Pacienții prezintă politraumatisme și policontuzii, dar sunt conștienți, cooperanți, în stare stabilă în acest moment. În funcție de rezultatul investigațiilor clinice și paraclinice, medicii vor stabili conduita terapeutică pentru fiecare dintre aceștia”, a informat purtătorul de cuvânt Camelia Strugari.

Cele mai citite articole