Un bărbat a încercat să intre un țară cu o mașină de lux și a rămas fără ea

de WTA.ro

Un bărbat a încercat să intre un țară cu o mașină de lux și a rămas fără ea

Poliţiştii de frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca Tesla, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia.

În 31 ianuarie, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră au observat, pe comunicaţia Vaslui-Iaşi, un autoturism marca Tesla, înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 38 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, din 09 ianuarie, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

1580636616442-7186-S4

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna martie a anului 2019 din Norvegia, prin intermediul unui cetăţean român, şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Mașina în valoare de aproximativ 255.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

1580636603387-7184-S4

Cele mai citite articole

Post-ul Un bărbat a încercat să intre un țară cu o mașină de lux și a rămas fără ea apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole