Un camion și un autoturism, implicate într-un accident la Mijlocenii Bârgăului (FOTO)

de WTA.ro

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut la Mijlocenii Bârgăului, duminică seara, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.

Cele mai citite articole

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, echipajele de intervenție au găsit la locul indicat două victime, conștiente, cooperante, dintre care una era blocată în autocamion.

Victima a fost extrasă, a fost evaluată la fața locului de către echipajul medical. Ambele victime au refuzat transportul la spital.

„Mijlocenii Bârgăului: dosar penal pentru alcoolemie. În această seară, pe drumul național 17, în localitatea Mijlocenii Bârgăului, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Conform verificarilor efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Vama-jud. Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția de mers Vatra Dornei – Bistrița a acroșat un autoturism care staționa pe marginea drumului. În urma impactului, o persoană care se afla în autoturism a fost rănită ușor. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cele mai citite articole