Un CARANTINAT din IAȘI a spart un GEAM, NEMULȚUMIT fiind de condițiile oferite

de WTA.ro

Un CARANTINAT din IAȘI a spart un GEAM, NEMULȚUMIT fiind de condițiile oferite

         Intervenție la un centru de carantină din Iași

În data 22.04.2020, în jurul orei  23:00, jandarmul aflat în serviciu la un centrul de carantină din mun. Iași a solicitat în sprijin echipa de intervenție, deoarece un bărbat cazat în una din camerele de la parter a devenit recalcitrant și a spart un geam, fiind nemulțumit de faptul că stă în carantină.

S-a intervenit pentru restabilirea ordinii și aplanarea situației, persoana în cauză prezentând o tăietură superficială la mâna cu care lovise geamul

După  acordarea primului ajutor medical, persoanei în cauză i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1500 lei și i s-au întocmit proces verbal de sesizare pentru infracțiunea de distrugere.

În momentul de față, la nivelul judeţului Iaşi, sunt înfiinţate 20 centre de carantină instituționalizată, aflate pe teritoriul a 6 unităţi administrativ-teritoriale. Paza și asigurarea ordini publice la aceste centre este realizată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Iaşi, iar administrarea lor este realizată pe bază de parteneriat între autorităţile locale, D.S.P. Iași şi Serviciul Voluntar pentru Ambulanţă Iaşi.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

Cele mai citite articole

 

Articolul Un CARANTINAT din IAȘI a spart un GEAM, NEMULȚUMIT fiind de condițiile oferite apare prima dată în Ziarul Buna Dimineata Iasi.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa