Un caz din 2.600. ”Au uitat să ne pună dozatoare pentru soluții de dezinfectare”

de WTA.ro

Un sibian ne-a transmis ieri că în scara blocului în care locuiește, în cartierul Dioda, nu au fost montate dispozitive cu soluție dezinfectantă. Sibianul era intrigat de anunțul Primăriei Sibiu în care se susținea că au fost montate dispozitive în cartierele Turnișor, Dioda, Vasile Aaron, Broscărie, Țiglari, Terezian, zona Compa, zona Lupeni – Gușterița și zona Balanța – Lazaret. ”Eu locuiesc chiar la Dioda, în blocul 15. Nu avem niciun dozator montat. Am sunat la DSP, au zis că nu știu de ce nu avem, că vor verifica. N-au mai zis pe urmă nimic, și nici n-a mai răspuns pe urmă nimeni la telefon. Nu că ne-am îmbogăți cu un dozator, dar măcar să se știe că cineva de acolo nu-și face treaba”, spune sibianul.

foto1

Astăzi, Primăria Sibiu a anunțat că au montat dispozitivul și în scara de bloc respectivă. ”Inspectorii Serviciului Salubrizare au însoțit în teren echipele firmei care instalează această dispozitive. Din totalul de aproximativ 2600 de scări, în care au fost montate dispozitive într-un timp foarte scurt, această scară este o omisiune involuntară. Serviciul Salubrizare a remediat situația, instalând miercuri, 23 aprilie un dispozitiv și în scara indicată în fotografii”, ne-a anunțat Primăria Sibiu.

Cele mai citite articole

În această săptămână s-a continuat instalarea dispozitivelor în cartierul Hipodrom, iar miercuri 22 aprilie s-a început acțiunea în cartierele Ștrand, Valea Aurie și Tilișca, anunță administrația locală.

 

Post-ul Un caz din 2.600. ”Au uitat să ne pună dozatoare pentru soluții de dezinfectare” apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa