Un deținut de la Penitenciarul Ploiești a evadat la Movila Vulpii

de WTA.ro

Un deținut care se afla la secția de la Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiești a evadat.

Acesta era închis pentru furt calificat și efectua pedeapsa în regim deschis. Bărbatul se numește Lupu Onorel și a evadat sâmbătă, în jurul orei 16.15.

Comunicatul autorităților:

Sâmbătă, 18.04.2020, în jurul orei 16.15, s-a constatat că deţinutul LUPU ONOREL, în vârstă de 41 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Furt calificat, clasificat în regim deschis, a părăsit Secția Exterioară Movila Vulpii, aparținând Penitenciarului Ploiești.

Cele mai citite articole

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea  IPJ Prahova, IJJ Prahova, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, procedându-se, totodată, la alarmarea personalului și trimiterea de echipe de căutare.

Menționăm că fapta deținutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

La momentul părăsirii secției exterioare, deținutul era îmbrăcat cu: pantaloni de trening de culoare bleumarin, pulover de culoare gri.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Ploiești, la numărul de telefon: 0244/526.834, 0244/526.325, 0244/526.238.

Post-ul Un deținut de la Penitenciarul Ploiești a evadat la Movila Vulpii apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa