Un funcționar public a donat Spitalului Județean Satu Mare 10.000 lei! Apel către sătmăreni

de WTA.ro

Sătmăreanul Cosmin Dorle a donat 10.000 lei Spitalului Județean Satu Mare. El lansează un apel pentru derularea unei campanii de strângere de fonduri în vederea dotării Spitalului Județean Satu Mare, în criza COVID-19.

Funcționarul public a lansat o campanie ce se adresează, în mod special, funcționarilor publici sătmăreni din instituțiile deconcentrate și subordonate, celor din unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului, juriștilor, avocaților, judecătorilor care activează în Satu Mare și, nu în ultimul rând, fiecărui cetățean ce are posibilitatea de a ajuta.

Redăm integral apelul sătmăreanului:

Dragi prieteni, colegi, stimați sătmăreni

Având în vedere situația îngrijorătoare în care ne aflăm din pricina acestui nou tip de virus care face ravagii în rândul omenirii, fac un apel către toți oamenii inimoși – prieteni, colegi din Instituția Prefectului și din Ministerul Afacerilor Interne, funcționari publici și administrația locală, cadre din Ministerul de Justiție, avocați și nu numai, haideți să donăm pentru unitățile spitalicești din județul Satu Mare și pentru protecția celor care se luptă cu răul provocat de Coronavirus!

Cele mai citite articole

Alături de oamenii cu suflet mare am deschis un cont la Banca Transilvania, RO60BTRLRONCRT00J1005602 pentru lei sau RO45BTRLEURCRT00J1005602 pentru euro pe numele Sergiu Ioan ILIȘ.

Aici puteți dona cât considerați Dvs. de cuviință, asigurându-vă de întreaga transparență privind fondurile adunate. La finalul inițiativei pe care o lansez astăzi opiniei publice vom face publice toate informațiile financiare.

În numele familiei mele, donez 10 mii lei și vreau să mulțumesc direct unui prieten adevărat care a donat deja 300.000mii lei către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

În încheiere, țin să precizez că această inițiativă este strict umanitară și îmi pare rău pentru acele persoane care se pot gândi că în perioada aceasta se poate astfel câștiga capital de imagine.

Vă mulțumesc în mod deosebit! Haideți să ne demonstrăm unul altuia că umanitatea, solidaritatea și unitatea nu au dispărut!

Cu deosebit respect, Cosmin Mihai DORLE

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa