Un nou mesaj al primarului Sorin Timis: “NU sunt persoane infectate sau cu simptome de coronavirus in Borsa”

de WTA.ro

Primarul din Borsa, Sorin Timis, a transmis un nou mesaj cu privire la situatia provocata de coronavirus.

El a declarat ca Borsa sa confrunta cu o situatie fara precedent, dar ca nu este cazul ca oamenii sa intre in panica. Totodata, edilul a precizat ca nu exista persoane infectate cu coronavirus.

“Dragi borseni,

Ne confruntam cu o situatie fara precedent pentru orasul nostru si nu este cazul sa intram in panica, dar trebuie sa fim precauti, sa ne luam toate masurile de siguranta.

Cele mai citite articole

Este foarte important sa tratam cu seriozitate si responsabilitate aceasta situatie, sa ne informam permanent din surse oficiale si credibile, sa nu dam atentie zvonurilor neconfirmate, barfelor.

Este timpul sa fim uniti, sa dam dovada de spirit civic. Borsenii trebuie sa inteleaga ca este responsabilitatea fiecaruia in parte, nu doar a institutiilor, sa coopereze, sa respecte intru totul indicatiile si sfaturile autoritatilor, pentru a avea o strategie de succes in a preveni si a combate infectiile cu coronavirus.

Va asigur ca veti fi primii care vor afla despre un eventual eveniment petrecut in oras. NU sunt persoane infectate sau cu simptome de Coronavirus in Borsa. NU au venit ambulante sau elicopter pentru a prelua vreo persoana infectata cu Coronavirus.

Fac un apel la calm si intelegere. Nu este cazul sa ne panicam, sa raspandim barfe si povesti. Sa fim uniti, sa tratam cu maxima seriozitate situatia prin care trecem cu totii ib aceasta perioada. Sa auzim de bine si sa ne vedem sanatosi!”, a spus Sorin Timis, pe grupul de Facebook Sprijin pentru sanatatea borsenilor din Italia.

Vlad HERMAN

The post Un nou mesaj al primarului Sorin Timis: “NU sunt persoane infectate sau cu simptome de coronavirus in Borsa” appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole