Un partid politic ANGAJEAZĂ primari și consilieri. Cum este posibil/ FOTO

de WTA.ro

Președintele unui partid politic anunță pe rețelele sociale că formațiunea pe care o conduce angajează primari și consilieri.

Cel puțin așa se înțelege din prima propoziție a anunțului postat pe Facebook de președintele Partidului Dreapta Conservatoare, Ștefan Stan.

De fapt, termenul este utilizat într-un mod impropriu, în text fiind vorba de oameni care ar dori să își angajeze responsabilitatea candidaturii din partea acestei formațiuni politice, după ce, pe baza unui proiect și în urma susținerii unui interviu, ar urma să fie susținuți de acest partid.

„Partidul Dreapta Conservatoare Angajăm PRIMARI si CONSILIERI care vor sa fie in interesul cetateanului.

Cele mai citite articole

Deci fără baroni, fără jocuri de culise, fără politicieni de paie.
Dezamăgiți de cei care ne-au condus în ultimii 30 de ani, am constituit o formațiune politică novatoare, pentru ca românii care chiar merită să ajungă să conducă.

Ai un proiect pentru comunitate, ai o echipă și crezi în principiile și valorile naționale?

Îți oferim sansa ca să iti reprezinți comunitatea. Depune-ți candidatura, prezintă-ne proiectul tău, hai sa ne cunoaștem la un interviu și fii TU viitorul PRIMAR sau CONSILIER”, se arată în anunțul postat pe Facebook.

Partidul Dreapta Conservatoare s-a făcut remarcat în mass-media românești după ce, în ziua validării alegerilor prezidențiale, a anunțat că, pe 14 noiembrie 2019, a depus la DNA un denunț pentru anularea scrutinului prezidențial, motivând că votul din diaspora ar fi fraudat.

Cele mai citite articole