Un ploieștean s-a trezit cu cuțitul la gât doar pentru că i-a reproșat unui tânăr că se uită insistent la iubita lui

de WTA.ro

Un bărbat din Ploiești a ajuns la Spitalul Județean de Urgență cu o rană în zona gâtului doar pentru că a avut proasta inspirație să-i reproșeze unui tânăr necunoscut că se uită prea insistent la prietena lui. Tânărul apostrofat n-a stat la discuții și a scos cuțitul pe care nu s-a ferit să-l și folosească.

Conflictul a avut loc, joi după-amiază, pe strada Constantin Brezeanu din Ploiești. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat rănit în zona gâtului a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Acesta a povestit polițiștilor că în timp ce se plimba pe stradă cu iubita lui a fost atacat ”din senin” cu un cuțit de către un tânăr pe care nu-l cunoaște. Agresorul, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost identificat și prins la scurt timp de către un echipaj de poliție. La percheziția corporală, polițiștii au găsit și cuțitul cu care tânărul și-a atacat victima.

 

Cele mai citite articole

Se pare că victima i-ar fi reproșat agresorului că se uită prea insistent la iubita lui. A avut loc un conflict verbal între cei doi bărbați, care s-a finalizat cu o îmbrânceală. Tânărul a încercat să se apere și a scos un cuțit cu care și-a tăiat la gât rivalul. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean, dar rana este superficială, potrivit unor surse.

În funcție de verdictul medicului legist, se vor dispune și măsuri legale cu privire la agresor.

 

Post-ul Un ploieștean s-a trezit cu cuțitul la gât doar pentru că i-a reproșat unui tânăr că se uită insistent la iubita lui apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa