Un PNL-ist brailean critica prezenta soldatilor inarmati pe strazi: „Credeti ca este normal? Mi se pare MULT PREA MULT!”

de WTA.ro

Consilierul judetean Mario Da’Ros (PNL) a criticat, miercuri, pe o retea de socializare, prezenta soldatilor inarmati pe strazi, in contextul starii de urgenta. Liberalul se declara „dezolat”, precizand ca i se pare „mult prea mult”.

„Sunt dezolat! Credeti ca este normal ca acesti soldati sa afiseze armamentul!? Mi se pare MULT PREA MULT! Ma intreb care este rolul armamentului afisat! Ministrul de Interne a declarat ca Armata ajuta Politia Romana. Cu armele?!”, a scris liberalul.

Potrivit Ordonantei Militare nr. 3, Armata va sprijini activitatile de ordine publica si pe cele ale Politiei de Frontiera, in punctele de trecere a frontierei de stat.

Intr-o fotografie publicata de Mario Da’Ros apare un soldat care detine armament la vedere, in timp ce se afla intr-un vehicul militar 4×4.

Cele mai citite articole

Articolul Un PNL-ist brailean critica prezenta soldatilor inarmati pe strazi: „Credeti ca este normal? Mi se pare MULT PREA MULT!” apare prima dată în stiri Braila – debraila.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa