Un pompier tulcean aflat în timpul liber a intervenit atunci când la un bloc vecin de al său a izbucnit un incendiu

de WTA.ro

Un pompier tulcean aflat în timpul liber a intervenit atunci când la un bloc vecin de al său a izbucnit un incendiu

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în seara de 20 aprilie în jurul orei 19.30 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o garsonieră din municipiul Tulcea. Un pompier aflat în timpul liber și care locuiește în apropiere de locul unde a izbucnit incendiul a fost primul care a ajuns și a evacuat locatarii. 

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială de descarcerare. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, dar din fericire, în momentul producerii evenimentului, în locuință nu erau persoane.

Cele mai citite articole

Primul sosit la locul evenimentului a fost locotenentul Frăsineanu Cristian-Marian, care locuiește în imediata apropiere, în blocul de vis-a-vis. Alertat de fumul dens care ieșea pe geam, acesta s-a deplasat la locul evenimentului și a evacuat locatarii aflați pe același palier.

Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, în aproximativ 25 de minute din momentul solicitării. Aceștia au stabilit ca cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o candelă uitată aprinsă.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa