Un prefect tânăr pentru un județ îmbătrânit

de WTA.ro

Un prefect tânăr pentru un județ îmbătrânit

aaa

În prezența ministrului Afacerilor Interne Marcel Vela, a celor doi subprefecți ai județului Caraș-Severin și a numeroși liberali, a fost învestit în funcție noul prefect Cristian Gâfu, fost avocat și consilier județean.

Jur să respect Constituția și legile țării, și să fac tot ce stă în puterea și priceperea mea, pentru binele locuitorilor județului Caraș-Severin. Așa să-mi ajute Dumnezeu“. Acestea au fost primele cuvinte rostite de noul reprezentant al Guvernului în teritoriu, cu mâna pe biblie și constituție.

Prefectura din Caraș-Severin, Colegiul Prefectural, împreună cu celelalte instituții: consiliul județean, primării pot împreună să pună umărul pentru o viață mai bună pentru cărășenii noștri, la efortul de a schimba în bine județul Caraș-Severin și de a intra și Banatul de Munte într-o stare de normalitate“ – a declarat ministrul Marcel Vela.

După învestire, noul prefect Cristian Gâfu a afirmat: „Am venit cu gândul de a eficientiza administrația publică din Caraș Severin. Prima mea lună de mandat va fi una de inventar și analiză a problemelor județului“

În finalul ceremoniei cei prezenți au ciocnit un pahar de șmpanie în cinstea noului prefect.

Dan AGACHE

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole