Un preot din Prahova cheamă 100 de oameni la slujba desi adunările sunt interzise

de WTA.ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a susținut o conferință de presă sâmbătă seară, 21 martie, în care a anunțat o nouă serie de măsuri care vor fi aplicate în România prin intermediul unei ordonanțe militare cu 11 articole, cu scopul de a preveni răspândirea noului coronavirus.

Printre altele, în documentul emis se precizează faptul că ”se pot oficia slujbe în lăcașurile de cult, de către slujitorii bisericești/religioși, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”.

În aceste condiții, la scurt timp de la emiterea noilor măsuri luate împotriva răspândirii noului coronavirus, Ioan Arion, preot în cadrul Parohiei Adormirea Maicii Domnului din Boldeşti Scăieni, îi invite pe enoriași în număr cât mai mare la slujba de mâine seară.

Cele mai citite articole

” Doamne ajută, dragii și iubiții mei credincioși!
Ați auzit mai devreme ordonanța militară. Haideți, mâine să fim 100 credincioși, la Sfânta Liturghie! Când vom mai putea să fim
atâția, nu știm! Așa că măcar 100 să fim mâine la fiecare biserică!
Eu vă aștept cu multă dragoste, la biserica mea, la Scăieni!
SUS INIMILE!
Doamne ajută!”, a scris preotul Ioan Arion pe pagina personală de Facebook.

Ordonanța Militară intră în vigoare de duminică, ora 22.00.

Post-ul Un preot din Prahova cheamă 100 de oameni la slujba desi adunările sunt interzise apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa