Un tanar maramuresean s-a urcat baut la volan si fara sa detina permis

de WTA.ro

Un tanar maramuresean s-a urcat baut la volan si fara sa detina permis

Politistii din Sarasau au desfasurat aseara, intre orele 21.00 – 23.00, o actiune pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si depistarea conducatorilor auto care, conducand sub influenta alcoolului, pun in pericol siguranta traficului rutier.

Au fost oprite mai multe autoturisme conduse pe raza localitatilor Remeti, Sapanta si Sarasau, iar in urma verificarilor politistii au constatat doua infractiuni si au aplicat cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Avandu-se in vedere ca in multe zone traficul s-a desfasurat in conditiile unui carosabil umed, politistii le-au recomandat conducatorilor auto sa manifeste prudenta la volan, sa se asigure temeinic la efectuarea depasirilor si sa creasca distanta de siguranta intre vehicule, informeaza IPJ Maramures.

Cele mai citite articole

Exemplu: in jurul orei 22.00, politistii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe raza localitatii Sarasau. Intrucat conducatorul auto si-a continuat deplasarea, politistii au pornit in urmarirea sa. La scurt timp, autoturismul a fost oprit, constatandu-se ca la volan se afla un tanar de 25 de ani din comuna.

Verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0.96 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei unde i-au fost recoltate probe biologice de sange.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere si conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

ZiarMM

The post Un tanar maramuresean s-a urcat baut la volan si fara sa detina permis appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole