Un tânăr sibian luptă cu cancerul și are nevoie de 20.000 de euro medicamentul ce i-ar putea salva viața

de WTA.ro

Alexandru Andrei Barta are doar 31 de ani și se luptă cu o formă gravă de cancer. A fost diagnosticat în iulie 2019, când i-au fost descoperite tumori abdominale de dimensiuni mari, precum și o masă tumorală mediastinală. Au urmat o serie de ședințe de chimioterapie de zi și trei cure mai agresive care au necesitat internare. Cu toate acestea, răspunsul la tratament a fost parțial, iar acum, singura șansă de vindecare stă într-un medicament de ultimă generație. Este vorba despre tratamentul cu Nivolumabul, un tratament considerat imunoterapie, dar pe care Alex trebuie să-l cumpere singur. O singură cură costă 18.000 de lei, iar pentru ca tânărul să aibă rezultate are nevoie de cel puțin șase cure. Alex are nevoie de ajutor pentru a reuși.
Alexandru Andrei Barna are nevoie de ajutorul nostru. Un diagnostic dur și lupta cu o boală greu de învins l-au adus în poziția de a admite că singur nu poate merge mai departe. Diagnosticat cu o formă severă de cancer, după mai multe ședințe de chimioterapie care au dis la o regresie parțială a tumorilor, Alexandru are nevoie de un tratament cu Nivolumabul, un medicament revoluționar care poate duce la o remisie totală a tumorilor. O singură cură cu acest medicament costă 18.000 de lei, iar Alexandru are nevoie de cel puțin șase astfel de cure. Tânărul are doar 31 de ani și este electrician la o firmă care produce instalații pentru hale industriale. În momentul de față este în concediu medical. Spune că nu poate acoperi aceste cheltuieli, iar povestea lui a scris-o într-un mesaj.

WhatsApp Image 2020-04-10 at 17.24.33„În urmă cu opt luni am fost descoperit la o examinare ecografică cu tumori abdominale de dimensiuni mari, iar în urma examinării CT s-a pus în evidență și o masă tumorală mediastinală. Am fost internat în Clinica de Hematologie Sibiu unde mi s-au efectuat mai multe investigații, în urma cărora s-a stabilit că sufăr de dg limfom nonHodkin mediastinal difuz cu celulă mare B, stadiul IIIB, cu diseminări renale și pancreatice. S-a stabilit schema de tratament care a fost administrat în Clinica de Hematologie Sibiu. După epuizarea a trei linii de terapie răspunsul a fost parțial la tratament, fapt confirmat de PET CT efectuat la Oradea (Concluzie: persistent complexului tumoral mediastino-pulmonar drept, determinări secundare pancreatice și renale). S-au recitit examenele histopatologice și imunohistochimice la Oncoteam București care a confirmat diagnosticul și s-a testat suplimentar pozitiv PD1 (Histopathological aspect and immunohistochemical configuration are compatible with a diffuse non-Hodgkin malignant lymphoma with large cell B (DLCCL), positive). În urma acestor concluzii s-a decis că ultima șansă pentru remisia completă a tumorilor ar fi tratamentul cu Nivolumabul, un medicament de ultimă generație care este considerat imunoterapie, terapie biologica, nu este citostatic, citostaticele dovedindu-se ineficiente până în prezent. Acest medicament trebuie cumpărat și costă aproximativ 18.000 lei per cură, care se face la două, trei săptămâni fiind necesare aproximativ șase cure, până se obține remisia completă a tumorilor, ca mai apoi să fie efectuat autotransplantul în vederea vindecării”, scrie Alexandru.

Toți cei care doresc să-l ajute pot dona în conturile de mai jos:

Barta Andrei Alexandru cont Lei RO90BTRLRONCRT0094170002
Mama Barta Domnica Maria Cont Euro RO19BTRL03304201675603X

Cele mai citite articole

Documente care atesta boala lui Alexandru

Document care atestă boala lui Alexandru

 

Post-ul Un tânăr sibian luptă cu cancerul și are nevoie de 20.000 de euro medicamentul ce i-ar putea salva viața apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa