Un trio pentru viitorul Reșiței și al județului Caraș-Severin. Liberalii sunt pregătiți pentru locale

de WTA.ro

a

Decizii importante pentru filiala Caraș-Severin a Partidului Național Liberal, au fost adoptate duminică în cadrul unei ședințe a biroului județean PNL, prezentate de către președintele organizației senatorul Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, împreună cu întreg staful liberal cărășean.
Astăzi am discutat despre candidatura la președenția Consiliului Județean Caraș-Severin și în unanimitate am luat următoarea decizie: cel mai nimerit președinte al Consiliului Județean și cel mai nimerit pentru a implementa idei, măsuri pragmatice, soluții eficiente, de succes în administrația publică, așa cum a dovedit că a știut să le aplice în mediul privat este Romeo Dunca“ – a declarat președintele organizației județene Marcel Vela.

Încă din această săptămână omul de afaceri s-a înscris în partid, în organizația Turnu Ruieni, iar adeziunea sa a fost validată în plenul Biroului Politic PNL Caraș-Severin, când a fost propus și validat în unanimitate, drept candidatul PNL la șefia Consiliului Județean. „Îi mulțumesc pentru că a acceptat; este un gest extraordinar când un om de afaceri de succes se implică în viața publică, pentru a-și împlini un vis, care nu este doar visul lui, este succesul unui județ sau a întregii regiuni“ a mai spus ministrul Marcel Vela.

Cele mai citite articole

„Antreprenoriatul care a avut o viață grea în ultimii ani, iată că intră pas cu pas în administrația publică, fie locală, fie județeană. Eu cred că este de foarte bun augur, pentru că sunt oameni care știu să gestioneze, știu să optimizeze, știu să se aplece spre nevoile în primul rând economice ale unei comunități, în speță județul Caraș-Severin“ a spus la rândul său prim vicepreședintele organizației județene PNL primarul Ioan Popa. „Eu am să-i stau alături și cred că va avea în mine un sprijin și pentru că în cei aproape 4 ani de administrație publică, am trecut prin toate aceste furci caudine, prin toate aceste șiretlicuri ale administrației publice“.

b

La rândul său, proaspătul liberal Romeo Dunca a mulțumit colegilor pentru încredere și a prezentat cele 5 principii de bază care îl vor călăuzi în încercarea de a repune județul Caraș-Severin în matca lui firească: „Valorificarea uriașului potențial turistic al Banatului de Munte; Grija față de bogățiile județului: păduri seculare, stațiuni balneare, Clisura Dunării, rezervații și situri naturale; Economie și chibzuință în cheltuirea banului public; Măsuri pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și aducerea românilor acasă, în toate domeniile de activitate; Un audit financiar pe ultimii 10 ani la Consiliul Județean. Această ultimă măsură nu o doresc pentru ca cineva să fie tras la răspundere; vreau să știu unde s-a greșit și unde au fost făcute lucruri bune, astfel încât să putem să creștem acest județ din punct de vedere economic și al nivelului de trai al cetățenilor“.

„Această funcție nu este nici pentru onoruri, nici pentru privilegii. Această funcție este o onoare și în același timp o mare obligație. Pe umerii lui Romeo Dunca și pe umerii noștri ca partid stă viitorul județului Caraș Severin și acum, la aproape 31 de ani de la Revoluție, vom arăta că județul Caraș Severin poate deveni Elveția României“ – a declarat în încheierea conferinței de presă ministrul Marcel Vela – președintele organizației PNL Caraș Severin
Dan AGACHE

Cele mai citite articole