Un tulcean a plătit pentru un ,,tuns” 10.000 de lei!

de WTA.ro

Ideea unui bărbat, aflat în izolare la domiciliu, de a ieși din casă pentru a merge să se tundă în plină stare de urgență nu a fost pe placul jandarmilor.
Astăzi, 12 aprilie, un bărbat, aflat în izolare la domiciliu, a ignorat măsurile Ordonanțelor Militare, care interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat și a decis să părăsească domiciliul pentru a merge să se tundă.
Acesta a fost sancționat de jandarmi cu 10.000 de lei și de asemenea, s-a dispus instituirea măsurii de carantină obligatorie pentru o perioadă de 14 zile cu suportarea cheltuielilor din partea acestuia.
Atragem atenția că nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu sau în centre de carantină, atrage o nouă perioadă de carantină, cu plata tuturor cheltuielilor aferente.
Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar dacă respectăm regulile, vom putea spune la final că suntem învingători.
Pentru a vă proteja pe dumneavoastră, pentru a-i proteja pe cei dragi, nu uitați:
-Respectați Ordonanțele Militare!
-Respectați cu strictețe regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
-Informați-vă doar din surse oficiale!
-Stați în casă!

Cele mai citite articole

Jandarmii tulceni vor acționa alături de polițiști, polițiști locali și militari în stradă pentru siguranța dumneavoastră!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa