UPDATE: David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj Napoca: ”Vom cere aviz pentru fiecare zbor!”

de WTA.ro

UPDATE

David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj Napoca, a declarat pentru Gazeta de Cluj că situația pasagerilor este sub control.

”Toate zborurile vor pleca, nu mai sunt probleme. Vom cere punctual Ministerului Transporturilor aviz pentru fiecare zbor, iar în acest moment situația este sub control”, a declarat Ciceo.

David Ciceo

UPDATE

După ce Aeroportul din Cluj a iscat o serie de revolte și scandaluri în mediul public din cauza fotografiilor apărute ieri în presă, cu muncitorii sezonieri care urmau să plece în Germania, lucrurile s-au așezat astăzi.

O serie de imagini difuzate de prefectul din Cluj Mircea Abrudean arată situația de astăzi, 10 aprilie, din Aeroport. Cursele urmează să plece către Germania atât astăzi (6 curse) cât și zilele următoare. Astăzi cu cele 6 curse urmează să plece de la Cluj circa 900 de oameni. Prefectul a confirmat public că toate cele 6 curse programate astrăzi vor zbura.

„Acum am primit acordul de zbor. Vor fi 6 curse spre Germania. Sigur, programul se va decala, pentru că inițial prima cursa era programată la ora 12.00, dar ce ne interesează este ca oamenii care au ajuns aici să se urce în avioane și să ajungă la destinație”, a transmis prefectul de Cluj, Mircea Abrduean.

Cele mai citite articole

250 de oameni au intrat deja în aeroportul clujean, pregătiți să ia drumul Germaniei. Spre deosebire de ce s-a întâmplat ieri, ei au fost organziați de forțele de ordine din ale MAI.

STIREA INITIALA 

Mai multe curse charter cu români care așteaptă să plece la muncă în Germania sunt consemnate la sol pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca în așteptarea unui aviz de la Ministerul Transporturilor.

”În momentul de față avioanele sunt la sol și vor pleca atunci cânt Ministerul Transporturilor va da avizul. Când se va comunica oficial acest lucru, se vor începe procedurile de îmbarcare”, a declarat Prefectul Clujului Mircea Abrudan.

La Iași, cele două curse charter cu muncitori sezonieri programate să plece azi către Germania au fost anulate. Cele două zboruri erau programate la ora 13:00 şi aveau ca destinaţie Baden – Baden şi Nuremberg.

Astăzi, de pe aeroportul clujean ar trebui să plece 6 curse charter spre Germania.

Articolul UPDATE: David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj Napoca: ”Vom cere aviz pentru fiecare zbor!” apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa