UPDATE | Jandarmeria București: ”Un al doilea angajat al instituției a fost confirmat pozitiv cu COVID – 19”

de WTA.ro

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a anunțat în această seară că fost informată astăzi, 26 martie, asupra faptului că un al doilea angajat al instituției a fost confirmat pozitiv cu COVID – 19.

UPDATE 20:37. În comunicatul remis de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București se precizează: ”În urma verificărilor efectuate, jandarmul respectiv a contactat virusul în cadrul familial, de la o rudă.

Menționăm că, încă de la momentul în care jandarmul a fost considerat suspect de contactarea virusului, s-au dispus toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii. Acesta a raportat imediat iar la nivelul unității au fost luate, de urgență, toate măsurile necesare referitoare la izolarea lui și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice”.

Cele mai citite articole

Jandarmeria București a făcut precizări cu privire la informațiile apărute în spațiul public, privind depistarea unui jandarm ca fiind infectat cu COVID19.

”În urma verificărilor efectuate, jandarmul respectiv a contractat virusul în cadrul familial, prin contact cu o rudă”, se arată într-un comunicat remis în această dimineață de Jandarmeria București.

”Acesta a raportat imediat, iar la nivelul unității, au fost luate, de urgență, toate măsurile necesare referitoare la izolarea atât a jandarmului în cauză, cât și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, încă din faza în care era doar suspect.

De asemenea, la nivelul unității au fost luate măsuri de igienizare și dezinfecție preventive care să asigure condițiile optime de exercitare a atribuțiilor tuturor cadrelor militare”, se arată în comunicarea făcută de Jandarmeria București pe grupul de WhatsApp destinat jurnaliștilor.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa