Cele Mai Frumoase Mesaje și Urări de Sfânta Irina

de WTA.ro

V-am pregătit câteva mesaje, felicitări și urări de Sfânta Irina, care sperăm să fie pe placul dumneavoastră!

  • Data la care se sărbătorește: 5 MAI
  • Nume sărbătoriți: Irina, Irinca, Irena

Sfânta Mare Muceniță Irina este sărbătorită de creștini în calendarul ortodox pe data de 5 Mai. Sfânta Irina din Maghedon a trăit în secolul al IV-lea iar la naștere a căpătat numele de Penelope.

Numele Irina provine din mitologia greacă, din grecescul “Eirene” și înseamnă pace. De asemenea, “Eirene” în limba ebraică reprezintă “salom” ce semnifică binecuvântarea lui Dumnezeu către oameni.

Mai jos regăsiți câteva urări de Sfânta Irina pe care să le trimiteți persoanelor dragi în această zi importantă.

Felicitări clasice și mesaje de Sfânta Irina

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântă Irina!

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani de Sfânta Irina!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

De Sfântă Irina, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea, aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa.

Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul, mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani!

De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfânta Irina, al cărei nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească în viață.

Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântă Irina cât mai frumoasă!

Îngerii să-ți călăuzească pașii La mulți ani, Irina! Îngerii să-ți călăuzească pașii iar Sfântă Irina să-ți lumineze drumul în viață.

„Îți doresc o zi de Sfânta Irina fericită și o primăvară care să îți înflorească întregul an.”

„Sfânta Irina reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te îndrăgostești pășind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete.”

Urări de Sfânta Irina pentru familie

urări de Sfânta Irina

La mulţi ani, Irina! Ceea ce îţi doreşti să ți se îndeplinească şi să fii iubită!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani!

La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul, mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.

De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfânta Irina, al cărei nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească în viață.

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

La mulţi ani, draga mamei! Să-ți fie viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul, mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori.

Să fii mereu tânără și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii. La mulți ani fericiți.

Fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru tine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La mulţi ani, Irina!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani!

Urări de Sfânta Irina pentru soție/iubită

De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfânta Irina, al cărei nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească în viață. La mulți ani!

La mulți ani foarte fericiți! Te felicit! Să primești recompense pentru toată bunătatea ta în formă de fericire! Ești sprijinul meu în această viață deloc ușoară. Mereu pronunț numele tău cu căldură. Îți doresc toată bunătatea lumii.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Irina cât mai frumoasă! 

Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani! Îngerii să-ti călăuzească pașii, iar Sfântă Irina să-ți lumineze drumul în viață. La mulți ani!

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfânta Irina, al cărei nume îl porţi, mi te-a dăruit.

„Natura a împletit din flori și din raze de soare mărțișorul fericirii, pentru că eu să ți-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.”

„Acum, când soarele primăverii răsare dintre nori dând aripi iubirii ce ne unește, îmi leg șnurul dragostei de inimioara mea, dăruindu-ți-o cu toată încrederea, pentru că știi să o faci să zâmbească și să plutească spre neantul fericirii…La mulți ani, draga mea!”

„La mulți ani! Un buchet de lăcrămioare, un manunchi de sentimente frumoase și o mulțime de îmbrățisări… special pentru tine!”

„În sufletul tău să fie mereu primăvară și norocul să apară precum ghioceii! La mulți ani, iubita mea!”

Felicitări și urări de Sfânta Irina pentru prietene

urări de Sfânta Irina

Fie ca toate visele să devină realitate, pentru a te face și mai fericit! Lasă zâmbetele să fie cât mai dese în viața ta, pace, prosperitate, bucurie și iubire care să-ți incite sângele! Mergi nestingherit în direcția succesului, alături să pășească recunoștința, iar cea mai bună prietenă să devină frumusețea. La mulți ani, draga Irina!

Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

Cele mai citite articole

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani!

De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug. La mulți ani!

Prietena mea Irina, sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani! 

Știu că ai nume de Sfântă și mai știu că diseară o să dai de băut și o să ne primești cu masa plină! La mulți ani! 

De Sfântă Irina, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani de Sfânta Irina!

Să fii mereu tânără și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere numai momente frumoase și bucurii. La mulți ani fericiți, Irina!

Urări de „la mulți ani” pentru sărbătoriți

Întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Irina!

Astăzi e ziua numelui tău, un nume frumos ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani de Sfânta Irina!

O viaţă plină de împliniri şi de realizări. La mulţi ani, Irina!

Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug. La mulți ani!

La mulţi ani, îți doresc  împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe! La mulți ani, draga noastră Irina!

Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfânta Irina cât mai frumoasă!

De Sfânta Irina, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. La mulți ani!

De ziua ta, îți doresc să crezi din toată inima că există fericire în viață și să simți gustul ei luminos! Fiecare zi să fie minunată și colorată ca un curcubeu. La mulți ani, Irina!

Lasă dragostea și grija celor mai apropiați să te însoțească la fiecare pas, iar soarele și stelele strălucitoare să-ți lumineze calea zi și noapte! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani! 

Urări de Sfânta Irina – Felicitări pentru colege

„Tu să rămâi mereu ca o primăvară, ca o ciocârlie în înaltul cerului, ca o lăcrămioară. La mulți ani, draga mea Irina”.

Astăzi te felicit și îți ofer cu bunăvoință cele mai amabile cuvinte și cele mai bune urări! Îți doresc să rămâi o persoană uimitoare, minunată, să trăiești mulți ani și, în același timp, să devii și mai fericit. Mereu în viața ta să lași doar ce este mai bun!

Această zi, ziua ta de nume, este deosebit de dragă pentru noi, așa că las-o să-ți fie ca o rază de soare – caldă, veselă și luminoasă! Îți dorim fericire, pentru că o meriți. Trăiește-ți viața în onoare și dreptate! La mulți ani, o viață lungă și minunată!

O viață lungă și bucurie fără margini, frumusețe fără vârstă și în continuare și energie inepuizabilă! La mulți ani de Sfânta Irina!

Avem și noi urări calde pentru tine, pentru că vrem să te vedem în fiecare zi, în fiecare minut, cel mai fericit și mai mulțumit om de pe pământ!

La mulți ani! Fie ca norocul să-ți zâmbească toată viața, soarta să-ți dăruiască cu generozitate împlinirea dorințelor, permițându-ți să te simți cea mai fericită persoană din întreaga lume!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

Să fii mereu tânără și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii. La mulți ani fericiți, draga mea Irina!

De ziua ta, te îmbrățișez și îți doresc să ai o călătorie lungă și uimitoare prin viață, fiecare dorință să fie îndeplinită, să întâlnești noi prieteni, iar timpul să curgă liniștit și în siguranță! La mulți ani!

Felicitări scurte de Sfânta Irina

La mulți ani, Irina! Îți dorim binele, mult noroc, căldură și distracție!

 De ziua ta îți doresc multă fericire fără sfârșit și margine, să o petreci alături de prieteni și familie! La mulți ani!

Viața să-ți fie strălucitoare și anii să nu zboare atât de repede! La mulți ani, Irina!

Felicitări! Trăiește-ți viața cu demnitate – în fericire, bucurie, iubire!

 Îți doresc o zi de nume fericită! Succes, bucurie, entuziasm și nu-ți pierde niciodată speranța.

Felicitări și la mulți ani! Multă magie și dragoste fără margini, dragă Irina!

 Îți doresc fericire, prosperitate, succes, emoții strălucitoare, zâmbete, flori. La mulți ani pentru tine! În viață mereu să ai vise și iubire!

Îți dorim fericire și sănătate. Continuă zborul tău rapid către vise și crede în îngerul tău păzitor.

La mulți ani! Îți doresc o viață nu mai puțin frumoasă decât această zi strălucitoare! Să ai succes și dragoste în ea!

La mulți ani! Impresii bune, întâlniri minunate, mult noroc, bucurie, putere și fericire!

Sperăm că au fost pe gustul dumneavoastră felicitările prezentate! Ce urări de Sfânta Irina trimiteți persoanelor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa