Felicitări, mesaje și urări de Sfântul Alexandru pentru cei dragi

de WTA.ro

Felicitări, mesaje și urări de Sfântul Alexandru pentru cei dragi

Vă oferim cele mai frumoase mesaje, felicitări și urări de Sfântul Alexandru pe care să le trimiteți celor dragi. În fiecare an, pe data de 30 august, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, fiind considerat “Protectorul omenirii”.

  • Data la care se sărbătorește: 30 August
  • Nume sărbătoriți: Alexandru, Alexandra, Alexa, Sandu, Sanda, Sandra

Acesta este unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii Ortodoxe și un apărător al credinței creștine.

Vă prezentăm o serie de mesaje, idei de felicitări și urări pe care să le trimiteți celor care poartă numele de Alexandru, Alexandra și alte nume derivate.

Urări de Sfântul Alexandru

La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară.

Astăzi este o zi specială pentru tine. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Să ai parte doar de fericire, iar drumul vieții să te poarte acolo unde îți dorești.

Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales multă dragoste! La mulți ani!

Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

Îți urez „La mulți ani”, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Alexandru al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască toată fericirea și liniștea interioară!

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Alexandru pentru cei dragi

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale, să răsară mereu câte-o rază de soare care să îți aducă fericire și bucurie! Să ai parte de multă sănătate, să ai sufletul curat și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

De ziua numelui tău îți doresc tot binele din lume, să ai parte de mult noroc, fericire și iubire! La mulți ani fericiți, Alexandru și Alexandra!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire! La mulți ani, Alexandru!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

Îți urez „La mulți ani”, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască iubirea dorită și liniștea interioară.

De Sfântul Alexandru să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească! La mulți ani!

Alexandru/Alexandra, îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială, îți urăm un sincer „La mulți ani”!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi dorim multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani!

În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfantul Alexandru, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu.

Felicitări și urări de Sfântul Alexandru pentru prieteni

Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

De ziua numelui tău îți urăm ca cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele!

Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfantul Alexandru!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani cu sănătate și bucurii, Alexandru/Alexandra!

De Sfântul Alexandru, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare. La mulți ani fericiți!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulți ani cu ocazia zilei de nume!

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Alexandru!

Sfântul Alexandru să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfantul Alexandru minunată!

Felicitări pentru prietenii dragi

urări de Sfântul Alexandru

„Esti un suflet minunat şi mă bucur că am avut şansa să te cunosc! Din toata inima îţi urez La mulţi ani!”

Cele mai citite articole

„Este cea mai frumoasă zi din tot anul, este ziua ta! La mulţi ani!”

La mulți ani, Alexandru! Să ai parte de toată fericirea și dragostea din lume!

„Fie ca sfântul care te protejează să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!”

„Un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!” La mulţi ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

Mesaje haioase pentru prieteni

De ziua numelui îți doresc și nu numai, tot ce-mi doresc mie! Să fii sănătos, bogat și cumpătat! Femeile să curgă ca berea și vinul! La mulți ani!

La Mulți Ani, Alexandru! Să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

De ziua ce aștepți în prag/Și de frumosu-ți nume/Eu îți doresc tot ce-i mai bun/Și fericire-n lume ! numele sărbătoritului/ Eu îți doresc tot ce-i mai drag/Și fericire-n lume ! La Mulți Ani!

Un simplu La Mulți Ani plin de noblețe, acum că m-am debranșat și gândesc la rece!

Sub tavan de stele, și cu bani și fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-ți spune “LA MULȚI ANI!”

Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipseste, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește! La mulți ani fericiți!

Multă sănătate și La Mulți Ani, să ai mai mulți fani decât dușmani!

E ziua ta și nu știu cum să îmi stăpânesc euforia, îți urez La Mulți Ani și să trăiești câți kilometri de autostradă are România. La mulți ani!

La Mulți Ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!

Dau și eu un mesaj simpatic și nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care și soarele se scoală noaptea să-ți ureze La Mulți Ani!

La Mulți Ani Iubire, La Mulți Ani Fericire, La Mulți ani de 10 ori, hai că plec să cumpăr flori…

Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușă să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea, tot ce îți dorești și ai vrea! La mulți ani, Alexandru!

La mulți ani, Alexandra! În viață să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropești din cap până în picioare cu iubire și să fii sănătoasă!

Mesaje scurte și Urări de Sfântul Alexandru

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani de ziua numelui!

„Îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire!”

Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire! La mulți ani!

Să ai parte de multe împliniri și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Alexandru!

Îți doresc ca de ziua ta să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

La mulți ani cu drag și dor și îți urăm o viață frumoasă și parfumată ca un buchet de trandafiri! La mulți ani, Alexandra!

„De-am putea din cerul nopţii, iute am fura o stea, ca să-ţi punem cununa vieţii, astăzi chiar de ziua ta! Dar nu putem să ajungem la stele şi nici cerul nu-l cuprindem, lăcrimând de neputinţă dar, îţi spunem zâmbind La Mulţi Ani!”

De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor .. îți doresc eu ție!

Dacă toata lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Urări de la mulți ani pentru sărbătoriți

urări de Sfântul Alexandru

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La mulţi ani!”

„Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine! La mulți ani!

Un la mulți ani plin de emoții și îți doresc succes pe toate planurile vietii! La mulți ani!

„Cineva acolo sus te iubeşte. Cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!”

„În această zi minunată, eu îţi doresc să-ţi trăieşti viaţa aşa încât să nu-ţi pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit şi să ai puterea să laşi în urmă tot ceea ce te supără, pentru a putea fi fericit!”

„Esti un suflet minunat şi mă bucur că am avut şansa să te cunosc! Din toată inima îţi urez La mulţi ani!”

Să fii mereu tânără, frumoasă și cu același spirit vesel! Să nu ne uiți nici la 100 de ani! Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite!

„Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani!”

„La multi ani și Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu!”

Fie ca din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La Mulți Ani!

Cu ocazia zilei tale de nume, eu îți urez multă, multă sănătate, fericire, dragoste și să iubești așa cum știi tu mai frumos. La mulți ani!

Sperăm că au fost pe placul tău mesajele prezentate! Tu ce urări de Sfântul Alexandru trimiți persoanelor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa