Mesaje și Urări de Sfântul Anton

de WTA.ro

Vă propunem o serie cu cele mai frumoase felicitări, mesaje și urări de Sfântul Antonie cel Mare sau Sfântul Anton.

  • Data la care se sărbătorește: 17 Ianuarie
  • Nume sărbătoriți: Anton, Antonia, Antoaneta, Antonio

În fiecare an, pe data de 17 ianuarie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Anton. Acesta a trăit în secolul al III-lea și începutul secolului al IV-lea și este considerat inițiatorul și reprezentantul vieții monahale.

Este socotit sfântul care îi ajută pe credincioși în lupta cu farmecele și blestemele. Se spune că în această zi, nu se mănâncă nimic dulce și este indicat să se pregătească pachete și să fie dăruite oamenilor nevoiași.

Dacă vrei să le trimiți o urare celor care își celebrează ziua onomastică, îți prezentăm câteva mesaje și idei de felicitare, potrivite acestei zile importante din calendarul ortodox.

Urări de Sfântul Anton pentru familie

Dragă Antonia, mama și tata îți urează o viață fericită!

Fie ca viața Sfântului Antonie să îți fie călăuză în lumea aceasta. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La Mulți Ani!

Să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulți ani!

Visele de azi să devina realitate, sperantele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!

De ziua numelui tau îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!

Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vietii tale. La Mulți Ani!

Îți doresc să fii tot timpul fericit și orice vis să se împlinească. Să nu fii niciodată părăsit, de persoana care dorești să te iubească. Să se împlinească în viață un ideal și orice vis al tau să fie un vis real.

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulţi ani, Antoniu!

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire și prosperitate! La mulţi ani!

Mesaje clasice și urări de Sfântul Anton

Sfântul Antonie să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine. La Mulți Ani!

Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI, Antoneta!!!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani, Toni!

Sfântul Antonie să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace! La mulți ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani, Antonia!

Felicitări și urări de Sfântul Anton pentru prieteni

urări de Sfântul Anton

Toate florile din lume, pentru tine, Antoanela! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucură de lumina soarelui. La mulți ani!

La mulți ani, Antonia! Fie ca norocul să-ți zâmbească toată viața, soarta să-ți dăruiască cu generozitate împlinirea dorințelor, permițându-ți să te simți cea mai fericită persoană din întreaga lume!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! La mulți ani, Andone!

Să îți fie viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat!

La mulți ani de Sfântul Anton! Un drum cu noi realizări și noi înălțimi! În această zi îți doresc sănătate, multă bucurie, fericire, căldură, dragoste, familia alături și mult soare afară!

Îți doresc fericire, prosperitate, succes, emoții strălucitoare, zâmbete, flori. La mulți ani pentru tine! În viață mereu să ai vise și iubire!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulţi ani, Antonio!

Antoneta, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate, iar calea vieţii să fie presărată cu flori si dragoste. La mulți ani!

Pentru că ești o persoană atât de bună, de draguță și de loială, îmi doresc ca Sfântul Antonie, al cărui nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață.

Urări de Sfântul Anton – Mesaje speciale pentru persoana iubită

Toate gândurile mele sunt la tine, Antoniu! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurat doar de iubire! La Mulţi Ani!

Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

De toti ai fost tu azi numit, în lăcaș sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor..îți doresc eu ție!

 Nu găsesc toate cuvintele potrivite, pentru că vreau să-ți urez atât de multe! Ești ca o rază de soare pentru mine! Fie ca viața ta să fie una fericită și să reușești în toate aspectele vieții. La mulți ani, draga mea Antonia!

Este minunat că astăzi pot prima să te felicit și să-ți doresc împlinire și armonie sufletească! Să primești căldură de la cei din jur, iar drumul succesului să fie neted și plin de prosperitate.

Calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, să ai în ochii tăi priviri ca razele de soare, să ai o viață ca-n povești, cu vise împlinite, să dărui celui ce iubești doar clipe fericite… La mulţi ani, Antonia!

Îți urez La Mulți Ani și fie ca Sfântul Antonie să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui care mângâie o floare ce stă să înflorească! La mulți ani, Antoanela!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani, dragul meu!

 Urări de La mulți ani –  Anton, Antonia, Antonie, Antoaneta, Antonio

Cele mai citite articole

Să ai o zi frumoasă, să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani, Antoaneta, la mulți ani, Antonia!

Pentru că astazi este o zi specială pentru tine, mă alatur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate. Dumnezeu să îți călăuzească pașii ! La mulți ani, Anton!

La mulți ani, dragă Antonia, îți doresc să ai o viață cu multe împliniri!

Un cer senin și fără nori/ Ca viața ta să fie/ Să ai în cale numai flori/ Succes și bucurie! La mulţi ani, Antonie!

Să ai o zi frumoasă, să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani, Antoaneta!

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La Mulți Ani!

Sfântul Antonie să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine. La Mulți Ani!

Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La Mulţi Ani, Anton!

Sfântul Antonie să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. La mulţi ani, Antonia!

Felicitări și la mulți ani, Antonie! Multă magie și dragoste fără margini!

Urări de Sfântul Anton și felicitări pentru colegi

Ne face deosebită plăcere să-ți transmitem, cu prilejul zilei numelui, urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie, ție și celor ce îți sunt dragi. La Mulți Ani, Antonio!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulţi ani, Antoniu!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani şi un tradiţional “LA MULŢI ANI”.

Fie ca anii ce se scurg sa treacă, precum razele soarelui care mângâie o floare ce stă să înflorească! La mulți ani, Antoanela!

La mulți ani cu sănătate/ Să ai belșug, de toate/ Bucurii și nestemate/ De-acum și pe mai departe. La Mulți Ani de Sfântul Antonie!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Credința și iubirea să te însoțească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlnești la orice pas. La mulți ani fericiți!

Îți dorim fericire și dragoste, mult noroc și prosperitate, inspirație și victorii deosebite! Să te mândrești de tot ceea ce faci! La mulți ani fericiți!

La mulți ani! Impresii bune, întâlniri minunate, mult noroc, bucurie, putere și fericire!

Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La Mulți Ani!

De ziua ta îți doresc dârzenie ca să poți înfrunta orice obstacol, curaj și răbdare să poți să-ți împlinești visurile și multă dragoste să te poți bucura de ele… La mulți ani!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul la lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La mulți ani! 

Mesaje scurte de Sfântul Anton

urări de Sfântul Anton

La mulți ani, dragă Antoneta, îți doresc să ai o viață cu multe realizări.

Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri mereu de această zi frumoasă!

Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI, Antoneta!!!

Să ai o zi frumoasă, să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani, Antoaneta!

De ziua numelui tau îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi numai împliniri!

De ziua ta, îți doresc să ai mereu parte de noroc, fericire, iubire, sănătate și succes în tot ceea ce îți propui!

La mulți ani!! Îți doresc un an fabulos, cu multe bucurii și zâmbete!

Îți doresc sănătate și multă fericire astăzi și întotdeauna! La mulți ani de Sfântul Antonie!!

Să rămâi mereu aceeași persoană cu zâmbetul pe buze, care are parte de tot ce îşi doreşte! La mulți ani!

Să sărbătorești fiecare zi ca această zi specială! Bucură-te de fiecare zi, pentru că meriți!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer La Mulți Ani!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață numai flori și bucurie!

Sper că viața te va conduce spre fericirea supremă și succes, îți urez ca visele și dorințele tale să devină realitate. La mulți ani, Anton!

O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani.

Sperăm că v-au plăcut urările noastre de Sfântul Anton! Tu ce felicitare îi trimiți persoanei dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa