Cele Mai Frumoase Felicitări și Urări de Sfântul Ioan

de WTA.ro

Am pregătit câteva felicitări, mesaje și urări de Sfântul Ioan pe care să le trimiți persoanelor dragi cu prilejul acestei sărbători.

  • Data la care se sărbătorește: 7 Ianuarie
  • Nume sărbătoriți: Ion, Ionuț, Ionel, Ioana, Ionel

Creștinii sărbătoresc în fiecare an, soborul Sfântului Ioan Botezătorul, fiind una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin. Sfântul Ioan este cel mai important proroc și cel care leagă Vechiul și Noul Testament. În cărțile sfinte, Sfântul Ioan a fost cel care a pregătit oamenii pentru întâmpinarea Fiului lui Dumnezeu.

Se spune că în ziua de Sfântul Ioan, creștinii trebuie să se stropească cu agheasmă, pentru a se apăra de boli în timpul anului.

Pentru a-i felicita de ziua numelui, vă propunem următoarele mesaje și urări de Sfântul Ioan.

Mesaje creștine și urări de Sfântul Ioan

Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani, Ioane!

La mulți ani și Sfântul Ion să te călăuzească mereu!

”Ziua numelui să-ți aducă fericirea mai aproape și să te călăuzească spre o viață împlinită!”

”Iți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viața și îți urez un sincer La Mulți Ani!”

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ion al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viața binecuvântată și bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!

Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească și ce dorești să se împlinească!

Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulți ani!

”De Sf. Ioan, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

Felicitări și urări de Sfântul Ioan pentru familie

”Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!”

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi.”

”Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!”

”Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodata fără stele, adică fără tine. La mulți ani!

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani!”

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață…La Mulți Ani!

La mulți ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!

Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

Urări de Sfântul Ioan pentru prieteni

urări de Sfântul Ioan

„Ca o lumină caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Sfântul Ion, al cărei nume îl porți. Multumesc că mă călăuzești și ca ai grijă de mine!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!”

„De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!”

„De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!”

„Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă, deși afară este un ger de crapă pietrele, îți urez tot binele din lume și tot ce a fost rău să ștergem cu buretele.”

O prietenie sinceră, înseamnă întotdeauna o legătură între oamenii cu aceleași principii, aceleași idealuri, aceleași bucurii, aceleași lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc. La mulți ani!

Ma bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ioan, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață numai flori, Noroc și bucurie! La Mulți Ani!

Felicitări și urări de Sfântul Ioan

”În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața așa încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit și să ai puterea să lași în urmă tot ceea ce te supără, pentru a putea fi fericit! Esti un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toata inima îți urez LA MULTI ANI!”

Cele mai citite articole

”Iubirea tăcută și nemarginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de tine, de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita/iubitul mea/meu!”

De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!”

“Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri”.

“Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață numai flori, Noroc și bucurie.”

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

La aniversarea ta îţi doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoţească la fiecare pas, dragostea să-ţi fie în permanenţă la îndemână, iar norocul să te aştepte la fiecare colţ. La mulţi ani!

La mulţi ani cu bucurie, Casa, casă să vă fie, Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere, Să învingeţi relele ce vă-ncurcă vieţile!

Sper ca fiecare zi să-ţi aducă ceva nou şi plăcut, iar această zi a numelui să fie la fel de specială ca tine. La mulți ani!

Mesaje și urări de Sfântul Ioan haioase

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă! La mulţi ani, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog, fereşte-te de ispite!

De ziua ta îti urez 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni de fericire, 365 de zile fără griji şi 8760 de ore de dragoste.

La mulţi ani şi îţi doresc ca în viaţă toate necazurile să le învingi, se aude prin vecini că vrei să te angajezi la pompieri pentru că bei de stângi! La mulţi ani, Ioane!

”Cu ocazia zilei Sfințișorului tau, îți doresc o oră de liniste, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate și iubire.”

„Azi de ziua ta îți urez ca ani frumoși să-ți vină-n cale! Sănătate și… parale! La Mulți Ani!”

”E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale”.

„Hai noroc şi voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!”

La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!”

”La multi ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!”

„O viaţă cât mai lungă şi frumoasă şi să n-ai soarta lu’ Ceauşescu’ deşi te cheamă Ion, ca pe Iliescu.”

Felicitări scurte de Sfântul Ioan pentru colegi

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele! Sănătate şi numai bucurii!

”Cu ocazia sărbătoririi numelui primiti un sincer “La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!”

”La mulți ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire și zile îmbelșugate!”

”Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

”Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La mulți ani!”

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântul Ion!

Sănătate, frumuseţe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta şi în zilele ce vor urma! La Mulţi Ani de Sfântul Ioan!

La mulți ani Ion, Ionuț, Ioana, Ionela

Un gând bun și-o sărutare, Azi, la ceas de aniversare, Sfântul Ioan să te-ocrotească, Visele să ți se-mplinească! La mulți ani!” ”Realizări și bucurie, Dragoste mereu să fie, Sfântul tău să te-ocrotească, Visele să-ți împlinească. Să-ți dea Domnul sănătate, Judecata înțeleaptă, Viață lungă pamantească, Ce dorești să se-mplinească!” ”Să ne trăiești dragă Ioana/Ioana, În aur viața să îți scrie epopeea, Povestea fericirii și-a iubirii, A-mbelsugării, sănătății și-mplinirii. La mulți ani!”

Să aveți parte de un an cu multe realizări, de zile frumoase și fericire cât cuprinde. La mulți ani tuturor Ionilor și Ioanelor!

Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur și gingaș ca tine! La mulți ani! Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos și plin de voie bună. La mulți ani!

Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulți ani, Ioana!

“Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani, Ioana!”

“La Mulți Ani Ioane, acum că ai de toate, ai început să mănânci cu două linguri și să iei în greutate…”

“E 7 Ianuarie și este o iarnă grea, o să stau în casă Ioane și o sa beau în cinstea ta”.

Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tău, un nume frumos şi simplu. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de toată fericirea din lume!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, Noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

„La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Norocul să te urmeze mereu şi să ai parte numai de zâmbete şi soare în calea ta!”

Sperăm că au fost pe placul tău mesajele și urările de Sfântul Ioan prezentate! Tu ce felicitări trimiți celor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa